#11vilki izlases augumā garākais vīrs Roberts Uldriķis, sagaidot spēli pret Maķedoniju 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla ievadā, tic virknei pozitīvu pārmaiņu Latvijas izlasē: "Noskaņojums ir labs - jauns cikls, sākam to ar jaunām cerībām. Esam gatavi parādīt labu sniegumu!"

Spēle Skopjē pret maķedoniešiem sāksies šovakar plkst. 21:45 pēc Latvijas laika. Tiešraidē to translēs TV6. "Maķedoniešiem šī būs mājas spēle, [viņu līderim un zvaigznei Goranam - LFF] Pandevam tā būs simtā valstsvienības rindās. Gaidām, ka viņi nāks aktīvi presingā, tāpēc mums uzbrukumā būs svarīgi aizķerties aiz bumbas, lai visu laiku nav spiediens uz mūsu aizsargiem."

20 gadus vecais Uldriķis ikdienā spēlē Šveices klubā FC Sion. Pirms ierašanās valstsvienībā viņš Superlīgas mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem. "Esmu ideālā kondīcijā," turpina Roberts, kurš #11vilki rindās līdz šim piedalījies astoņās spēlēs, kā arī guvis vienus vārtus. "Nesen 25 000 skatītāju klātbūtnē aizvadīju 90 minūtes pret [Šveices čempionāta līderi] Young Boys. Tur arī bija līdzīga spēle, kāda tā gaidāma pret Maķedoniju – svarīgi savākt bumbu, to pieturēt uzbrukumā. Ļoti vēlos tikt laukumā un palīdzēt mūsu izlasei!"

20. martā Latvijas izlase Phlip II Arena stadionā ar teju 35 000 sēdvietu aizvadīja pirmsspēles treniņu. Roberts norāda, ka šis stadions atgādinot Gruzijas izlases mājvietu Tbilisi. "Stadions ir kaut kas līdzīgs. Toreiz Gruzijā atnāca 50 000 skatītāju, laukumam apkārt arī bija skrejceļš. Zinām, kāda apmēram būs atmosfēra, ko gaidīt. Tagad viss ir atkarīgs no mums pašiem. Un, protams, arī no maķedoniešiem."