Par pirmās Ziemas kausa izcīņas sievietēm uzvarētāju kļuvusi FK Dinamo Rīga komanda, kas izrādijās pārāka visās četrās turnīra spēlēs.

Jau ziņots, ka pirms jaunās Sieviešu futbola līgas (SFL) un Sieviešu futbola 1. līgas sezonas pirmoreiz tika izspēlēts Ziemas kausa turnīrs, kas vairākām no gaidāmo sacensību dalībniecēm kalpoja kā pirmssezonas sagatavošanās turnīrs. Viena apļa sacensībās spēkus samēroja piecas komandas.

FK Dinamo Rīga vienība, kas gatavojas savai debijas sezonai SFL sacensībās, Ziemas kausā ar 2:0 uzvarēja RFS-1 komandu, ar 8:0 pārspēja AFA Olaine futbolistes, ar 9:0 apspēlēja RFS-2 vienību un ar 11:1 sagrāva FS Metta komandu. Ar deviņiem punktiem otrajā vietā ierindojās RFS-1, bet vēl par trim punktiem atpalika FS Metta, kas pērn uzvarēja Sieviešu futbola 1. līgas čempionātā un arī gatavojas savai debijai SFL turnīrā.

Par Ziemas kausa turnīra labāko spēlētāju nosauca Karlīnu Miksoni (FK Dinamo Rīga), kura ar astoņiem precīziem sitieniem kļuva par sacensību labāko vārtu guvēju. Savukārt komandu labāko spēlētāju balvas saņēma Anna Alekperova (FK Dinamo Rīga), Viktorija Zaičikova (RFS-1), Alīna Šilova (FS Metta), Lana Osiņina (AFA Olaine) un Darja Fiošina (RFS-2).

Turnīra spēļu ieraksti aplūkojami LFF YouTube kanālā.