Pagājušajā nedēļā Smiltenē, Ludzā, Salaspilī, Rēzeknē un Kuldīgā norisinājās Latvijas finālturnīri futbolā telpās zēniem piecās vecuma grupās. Pirms tam finālturnīru dalībnieki tika noskaidroti reģionālajās atlases sacensībās Ziemeļaustrumos, Latgalē, Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā.

Spēles norisinājās pēc formāta 5:5, vienam mačam ilgstot 16 minūtes un komandām aizvadot viena apļa turnīru. Plašāka informācija sacensību reglamentā ŠEIT.

U-10 vecuma grupā čempionu titulu izcīnīja FK Iecava, kas par sešiem punktiem apsteidza Smiltenes BJSS komandu, bet vēl par punktu – Balvu SC vienaudžus. Tikmēr U-11 konkurencē labākā bija Rēzeknes BJSS/FA vienība, kas par diviem punktiem apsteidza gan FK Tukums 2000/TSS, gan Kuldīgas NSS futbolistus. Savukārt starp U-12 vecuma komandām pie zelta medaļām tika JFA Jelgava, no kuras par diviem punktiem atpalika FC Real Pro/Ikšķile un SK Kengaroos/Riga FC vienības.

FK Nīca/LRSS futbolisti kļuva par U-13 grupas čempioniem, kuri vien pēc papildrādītājiem apsteidza tādu pašu punktu skaitu ieguvušās Rēzeknes FA/BJSS un Ogres NSC komandas. Visbeidzot, U-14 konkurencē pirmo vietu ieguva Preiļu NBJSS pārstāvji, no kuriem par diviem punktiem atpalika JFA Jelgava puiši, bet vēl par punktu nopakaļus sekoja Brocēnu NBJSS jaunā paaudze.