Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā izsludina konkursu dalībai meiteņu futbola vasaras nometnē ASV.

Laika posmā no 29. jūnija līdz 13. jūlijam ASV norisināsies starptautiska vasaras nometne, kurā tiek aicinātas piedalīties meitenes vecumā no 15 līdz 18 gadiem ar labām angļu valodas zināšanām, prasmi komunicēt un vēlmi iepazīt ASV, tās kultūras un sporta dzīvi.

Nometnes laikā dalībnieces iepazīs ASV, uzzinās vairāk par 2019. gada FIFA Pasaules kausa izcīņu sievietēm un piedalīsies dažādās futbola aktivitātēs, kā arī kopā ar nometnes dalībniecēm no daudzām citām pasaules valstīm tiks iesaistītas līderības, komandas veidošanas, publiskās uzstāšanās un citās meistardarbnīcās.

Programma tiek organizēta sadarbībā ar divkārtējās pasaules čempiones, olimpiskās zelta medaļas ieguvējas Džūlijas Faudī (Julie Foudy) līderības nometni Ņūdžersijā. Vairāk par nometnes aktivitātēm var izlasīt ŠEIT. Nometnes darba valoda - angļu.

Pieteikšanās nometnei:

Lai pieteiktos nometnei, lūdzam iesūtīt savu CV un motivācijas vēstuli angļu valodā uz e-pasta adresi nina.travkina@lff.lvPieteikšanās beigu termiņš - 2019. gada 3. marts. Žūrijas komisijas izvēlētās kandidātes piedalīsies tālākajās atlases intervijās angļu valodā, bet konkursa uzvarētājas tiks noskaidrotas 12. martā.

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar konkursa koordinatoru (+371 20299991).