Latvijas U-19 telpu futbola izlase, kas gatavojas septembrī Rīgā paredzētajam Eiropas čempionāta finālturnīram, 19. februārī pārbaudes spēlē Salaspils sporta kompleksā ar rezultātu 4:2 (2:0) uzvarēja TFK Salaspils komandu.

Spēles 11. minūtē Latvijas izlasi vadībā izvirzīja Žanuels Skopenko, bet minūti vēlāk 2:0 panāca Toms Kristians Grīslis. Mača 22. minūtē Pāvels Ņikitonovs raidīja bumbu savas komandas vārtos, bet Daniils Skopenko spēles 24. minūtē panāca rezultātu 4:0. Laukuma saimnieki divus vārtus atspēlēja 34. un 40. minūtē, kad izcēlās Jevgēnijs Sadovņikovs un Arkādijs Narčuks.

Jau ziņots, ka laikā no 17. līdz 19. februārim Latvijas U-19 telpu futbola izlase aizvadījusi gada otro treniņnometni, uz kuru bija uzaicināti spēlētāji no pieciem pašmāju klubiem. Ar kandidātu sarakstu iespējams iepazīties ŠEIT.

Atgādinām, ka UEFA Eiropas U-19 telpu futbola čempionāta finālturnīrs risināsies laika posmā no 8. līdz 14. septembrim Rīgā, un tajā cīņā par kontinenta labākās komandas titulu dosies astoņas valstsvienības, tostarp Latvijas izlase kā finālturnīra saimniece.