Gaidāmajā nedēļas nogalē, 16. februārī, starts tiks dots starptautiskajam futbola turnīram Riga City Cup 2019. Turnīrs tiks aizvadīts jau ceturto gadu, un arī šajā sezonā organizatori nolēmuši turpināt pērn iesākto tradīciju - par medaļām cīnīsies ne vien U-13 un U-14 zēnu futbola komandas, bet spēkiem mērosies arī vairākas sieviešu komandas.

Līdzās Latvijas jauno futbolistu komandām turnīrā piedalīsies sportisti no Ukrainas, Gruzijas, Krievijas, Lietuvas un Igaunijas. Kā pirmie turnīru atklās U-13 (2006. dz.g.) vecuma grupas sportisti, kuri spēles aizvadīs no 16. līdz 17. februārim, savukārt no 23. līdz 24. februārim savā starpā spēkiem mērosies U-14 (2005. dz.g.) sportisti. Katrā grupā par uzvarētāja titulu cīnīsies desmit komandas. Tikmēr no 9. līdz 10. martam savu futbola meistarību pierādīs sešas sieviešu futbola vienības. Visas turnīra spēles tiks aizvadītas Elektrum Olimpiskajā centrā.

Turnīru organizē Rīgas Futbola skolas atbalsta biedrība ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Rīgas brīvostas atbalstu, sadarbībā ar Rīgas Futbola skolu un FS Metta.

Riga City Cup nolikumu, komandu sarakstu un spēļu grafikus var aplūkot turnīra mājaslapā. Turnīra gaitai būs iespējams sekot līdzi oficiālajā Facebook lapā, kā arī vērot spēļu tiešraides Rīgas Futbola skolas Youtube kanālā.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola