Latvijas Futbola federācija (LFF) izsludina pieteikšanās procesu biļetēm Latvijas futbola līdzjutējiem uz pirmajām divām Latvijas nacionālās izlases spēlēm 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā - 21. martā izbraukumā pret Maķedoniju un 24. martā viesos pret Poliju.

Lai pieteiktos biļešu iegūšanai, interesenti tiek aicināti aizpildīt pieteikuma anketu:

Ceļu pretim vietai Eiropas čempionāta finālturnīrā #11vilki uzsāks 21. martā, kad pirmoreiz kvalifikācijas turnīru vēsturē mērosies spēkiem ar Maķedoniju. Šis mačs paredzēts Nacionalna Arena Filip II Makedonski stadionā Skopjē. Savukārt 24. martā sekos tikšanās ar Polijas valstsvienību, kas piedalījusies pēdējos trīs kontinenta finālturnīros pēc kārtas. Šo spēli uzņems Narodowy stadions Varšavā. Abu maču sākums plkst. 21:45 pēc Latvijas laika.

Kā zināms, Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase ielozēta vienā apakšgrupā ar Austriju, Izraēlu, Maķedoniju, Poliju un Slovēniju. Pēc spēlēm martā sacensības turpināsies 7. jūnijā, kad Latvijas valstsvienība Daugavas stadionā Rīgā uzņems Izraēlu. Informācija par biļešu iegādi uz #11vilki mājas spēlēm pieejama ŠEIT.