Latvijas telpu futbola izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs un Anglijas valstsvienības galvenais treneris M. Skubala (Michael Skubala - angļu val.) pēcspēles preses konferencē atskatījās uz aizvadīto FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas priekššacīkšu turnīra savstarpējo spēli, kurā ar rezultātu 3:1 (1:0) pārāki bija mājinieki. Sacensību pamatturnīrā iekļuva abas komandas. 

"Pirmkārt, vēlos pateikt lielu paldies visiem līdzjutējiem, kas atbrauca no visas Latvijas uz Jelgavu atbalstīt mūsu komandu! Līdzjutēji kā sestais laukuma spēlētājs dzina mūsu komandu uz priekšu. Pie šāda līdzjutēju atbalsta mēs nevarējām slikti nospēlēt. Aizvadījām labu spēli. Pēc situācijas turnīra tabulā, lai iekļūtu nākamajā kārtā, mūs apmierināja arī neizšķirts, taču mēs spēlējām uz uzvaru! Tas mums arī izdevās. Uzskatu, ka mēs uzvarējām pelnīti," pēcspēles preses konferences ievadā izteicās Latvijas izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs.

"Šobrīd Anglijas telpu futbola izlase ir ļoti spēcīgs pretinieks, ko parāda arī šis turnīrs un viņu sasniegtie rezultāti. Anglija iepriekšējos gados ir pastāvīgi kvalificējusies pamatturnīram. Pret šo komandu iepriekšējo reizi tikāmies Maltā, nospēlējām 2:2. Pateicoties labākai vārtu attiecībai, toreiz mēs iekļuvām pamatturnīrā. Tikmēr Anglijas izlasi pirms tam bijām uzvarējuši vien 2011. gadā. Šodienas uzvara ir ļoti vērtīga, jo mūsu komandā notiek paaudžu maiņa. Pārspējām ļoti labu un spēcīgu pretinieku!", vērtējot pretinieku izaugsmi un atceroties iepriekšējās tikšanās reizes pret Anglijas izlasi, izteicās mūsu valstsvienības galvenais treneris.

Vaicāts par gaidāmajiem pretiniekiem pamatturnīrā, Artūrs Šketovs uzsvēra, ka līdz šai spēlei vēl nebija domājis par to, pret kurām komandām būs jāspēlē oktobrī. "Skaidrs, ka visi pretinieki ir spēcīgi. Pamatturnīrā mūs gaida spēles pret Portugāli un Čehiju, kas reitingā atrodas augstāk nekā mēs. Vācija iepriekšējos gados ir ļoti progresējusi. Divus gadus atpakaļ nospēlējām pret vāciešiem Jelgavā neizšķirti ar rezultātu 3:3. Šogad šī komanda pirmo reizi iekļuvusi Pasaules kausa kvalifikācijas pamatturnīrā. Taču mēs centīsimies un stādīsim mērķi iekļūt Elites raundā!" piebilda mūsu treneris.

Preses konferences audio ieraksts