Gatavojoties 2020. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm, kas notiks Jelgavā, Latvijas telpu futbola izlase pirmdien, 28. janvārī, devās ciemos pie Ozolnieku novada pašvaldības sociālās aprūpes centra Zemgale iemītniekiem.

Šajā sociālajā pasākumā Latvijas valstsvienības spēlētāji un treneru korpusa locekļi iepazīstināja seniorus ar telpu futbola spēles specifiku, atklāja dažādas izlases ikdienas dzīves aizkulises, kā arī iesaistījās kopīgā galda spēļu un radošo uzdevumu veikšanā.

Telpu futbola izlases kolektīvs izsaka pateicību SAC Zemgale vadībai un direktoram Alvaram Šteinbergam par izrādīto viesmīlību un organizētajām aktivitātēm. Zīmīgi, ka pasākuma laikā tapa arī kopīgi radoši novēlējumi.

Sociālā centra iemītnieki klātienē apmeklēs arī Latvijas telpu futbola izlases spēles kvalifikācijas turnīrā, kas no 30. janvāra līdz 2. februārim risināsies Zemgales Olimpiskā centra hallē. Tajā Latvijas valstsvienība cīnīsies par vietu nākamajā atlases kārtā ar Anglijas, Kipras un Gibraltāra telpu futbola izlasēm.

Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka pateicību SIA TZMO Latvija par iesaistīšanos šī pasākuma organizēšanā un nodrošinātajām dāvanām sociālā centra iemītniekiem.