#11vilki jeb Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Miksu Pātelainens un valstsvienības aizsargs Vitālijs Maksimenko šovakar, 18. novembrī, atbildēja uz vietējo žurnālistu jautājumiem pirms UEFA Nāciju līgas spēles starp Andoru un Latviju. Preses konferences ievadā abi mūsu valstsvienības pārstāvji arī apsveica mūsu valsts iedzīvotājus un futbola fanus Latvijas 100. dzimšanas dienā. Neilgi pirms treniņa sākuma novēlējumu Latvijai ierakstīja arī visa komanda kopā. 

"Protams, mēs ļoti vēlamies rītvakar izcīnīt uzvaru. Vienlaikus saprotam, ka Andora ir organizēta komanda, kurā sapulcināti ātri un tehniski spēlētāji. Šīs ir bīstama komanda pretuzbrukumos un pie standartsituācijām. Atcerēsimies, kā tā guva vārtus pret Gruziju... Tas bija brīnišķīgs soda sitiens. Mēs saprotam, ka rīt būs grūts vakars. Tāpēc mēs neesam pašpārliecināti un pašapmierināti. Uztveram šo spēli nopietni, galvenokārt, Andoras valstsvienības organizētas spēles dēļ. Mūsu spēlētāji zina, kāds rītvakar būs mūsu uzdevums un kā spēlēt pret Andoru, lai sagādātu viņiem grūtības, kas vienlaikus nebūs tik vienkārši izdarāms," šādi pirmsspēles preses konferencē izteicās Miksu Pātelainens.

"Uz šāda mākslīgā seguma man personīgi nav tik patīkami spēlēt, taču šādos apstākļos esam trenējušies visu iepriekšējo nedēļu. Arī pret Kazahstānu spēlējām uz mākslīgā laukuma, tāpēc tai nevajadzētu būt galvenajai problēmai šajā spēlē. Mūsu mērķis ir iegūt trīs punktus! Andoras izlase ir ļoti organizēta, tā spēlē kompakti aizsardzībā, ir bīstama no pretuzbrukumos un no standartsituācijām. Iepriekšējās spēles parādīja, ka savā laukumā Andora ir grūts pretinieks. Tā nospēlēja neizšķirti šeit, atņemot punktus pret Kazahstānu un Gruziju. Tāpēc mūs rītvakar sagaida grūta spēle," norādīja Vitālijs Maksimenko.

Pirmsspēles preses konferences audio ieraksts