Latvijas valstij iesoļojot jaunajā gadu simtā, lielākā vērtība, ko tā var ņemt līdzi, ir valstiski apzinīgs un patriotisks cilvēks. Pirmajos 100 Latvijas pastāvēšanas gados šādi cilvēki ir gādājuši par valsts dzimšanu, tās stāšanos uz kājām un vēlāku celšanos no smagiem kritieniem. Arī nākamajos 100 gados šādi cilvēki un viņu izlēmīgā rīcība noteiks, cik pārticīgi, draudzīgi, radoši un pārliecības pilni būsim.

Latvijas futbola ģimenei, pārkāpjot valsts simtgades slieksni, novēlu apzināties savu valstisko misiju. Mēs visi kopā esam atbildīgi par sporta veidu, kuru mīlam, par bērniem, kuri trenējas mūsu klubos, par līdzjutēju sirdīm, kuras pukst futbola ritmā. Tas ir kas daudz plašāks un būtiskāks par savām personīgajām interesēm un mirkļa vajadzībām, par šķietami gardiem kārdinājumiem un sasteigtām rīcībām. Domāsim plaši, turēsim Latvijas futbola intereses visaugstākajā godā, būsim drosmīgi un rūpēsimies par futbola apcirkņiem kā par savējiem!

Būsim lepni par Latviju un ticēsim mūsu valstij! Mēs neesam liela, bet esam lepna valsts, un esam pierādījuši, ka vienoti mēs varam izdarīt lielas lietas.

Latvijas Futbola federācijas prezidents
Kaspars Gorkšs