#11vilki jeb Latvijas nacionālā futbola izlase pēc vairāku stundu pārlidojuma no Rīgas un brauciena ar autobusu no Žironas sestdien, 17. novembrī, ieradās Andorā, kur Miksu Pātelainena vadītā komanda pēc divām dienām UEFA Nāciju līgas noslēdzošajā spēlē tiksies ar šīs valsts futbolistiem. Atgādinām, ka abu komandu pirmajā tikšanās reizē 6. septembrī Rīgā tika fiksēts neizšķirts rezultāts (0:0).

Valstsvienība pēc ierašanās Andorā uzreiz devās uz savu viesnīcu. Oficiālais pirmsspēles treniņš paredzēts Latvijas jubilejā 18. novembrī plkst. 18.00 (pēc vietējā laika), tikmēr plkst. 17.15 uz vietējo žurnālistu jautājumiem preses konferencē atbildēs komandas galvenais treneris Miksu Pātelainens un kāds no izlases futbolistiem.

Tikmēr Andoras valstsvienības pirmsspēles preses konference sāksies plkst. 19.45, bet treniņš sekos plkst. 19.30 (pēc vietējā laika). Jāatzīmē, ka Andoras valstsvienība savā iepriekšējā UEFA Nāciju līgas spēlē savā laukumā spēja atņemt punktus grupas līdervienībai Gruzijai (1:1).