Otrajā pārspēlē par tiesībām piedalīties 2019. gada sezonas Virslīgas čempionātā sestdien, 17. novembrī, FK Metta/Latvijas Universitāte komanda izbraukumā Olaines pilsētas stadionā ar rezultātu 3:0 (2:0) pārspēja SK Super Nova vienību, divu maču summā pārliecinoši triumfējot ar 10:2.

Pa vieniem vārtiem rīdzinieku labā guva Tamirlans Džamaludinovs, Vandeivs Harmons un uz maiņu laukumā nākušais Ņikita Kovaļonoks.

Kā ziņots, pirms tam pirmajā pārspēlē 14. novembrī FK Metta/Latvijas Universitāte pretiniekus Rīgas Hanzas vidusskolas lakumā apspēlēja ar rezultātu 7:2.

FK Metta/Latvijas Universitāte pārspēlēs piedalījās kā šīs sezonas SynotTip Virslīgas septītās vietas ieguvēja, bet SK Super Nova šādu iespēju ieguva, izcīnot otro vietu Komanda.lv 1. līgas čempionātā.

FK Metta/Latvijas Universitāte komanda Virslīgas čempionātā nemainīgi piedalās kopš 2012. gada. Pārspēles par vietas saglabāšanu Virslīgā vienība aizvadīja sesto sezonu pēc kārtas. Tikmēr SK Super Nova komandai šī bija debijas sezona 1. līgas sacensībās.

Kā 1. līgas čempionāta uzvarētāja tiesības piedalīties nākamās sezonas Virslīgas čempionātā izcīnīja BFC Daugavpils/Progress komanda.