#11vilki galvenais treneris Miksu Pātelainens šodien, 9. novembrī, Elektrum Olimpiskajā sporta centrā notikušajā preses konferencē informēja par valstsvienības gatavošanās plāniem un paziņoja spēlētāju sarakstu UEFA Nāciju līgas tuvākajām spēlēm pret Kazahstānu un Andoru. Somu speciālists uzsvēra, ka šīs spēles būs ļoti nozīmīgas komandas attīstības procesā, vienlaikus Latvijas izlasi abās spēlēs sagaida grūta cīņa pret iepriekš labi iepazītiem pretiniekiem.
"Mūs priekšā sagaida interesantas spēles. Ar abām komandām esam jau tikušies. Atskatoties uz oktobra spēlēm, protams, nevaram būt priecīgi par sasniegto rezultātu. Taču, paskatoties plašāk, es paliku apmierināts, redzot, ka mūsu futbolisti spēlē ar lielāku brīvību. Veiktās piespēles kļuvušas ātrākas. Mūsu komanda sākusi veidot kombinācijas un meklēt pareizās pozīcijas laukumā. Paši futbolisti sākuši improvizēt vairāk noteiktas taktiskās shēmas ietvaros. Pateicoties šīm pozitīvajām lietām, vienlaikus spējām radīt vairāk vārtu gūšanas iespējas, sist pa vārtiem... Tomēr mums vēl ir daudz, kur attīstīties gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. 
 
Novembrī vēlamies attīstīt savu sniegumu! Saprotam, ka mums priekšā sagaida grūti izaicinājumi. Pirmais būs Kazahstānā, pret kuru spēlējām savā laukumā oktobrī. Tagad dodamies izbraukumā pie šīs komandas, kas būs agresīva un uzbruks. Mums tam jābūt gataviem. Es zinu, ka mēs savukārt būsim organizēti, un mūsu spēlētāji parādīs pareizo attieksmi. Cerams, ka mūsu futbolisti vienlaikus arī pieņems pareizos lēmumus situācijās, kad Kazahstāna liks to darīt. 
 
Rezultāts pret Andoru savā laukumā mums visiem bija vilšanās kā rezultāta, tā arī parādītā snieguma ziņā. Atbildes mačā vēlamies šo situāciju labāk. Visi apzināmies, ka tā nebūs viegla spēle. Andora centīsies izjaukt mūsu spēli, paši vienlaikus spēlēs ļoti organizēti aizsardzībā. Šī komanda centīsies sagādāt mums lielas grūtības. Taču mūsu plāns ir turpināt attīstīties un spēlēt arvien labāk un labāk. Mēs lūkojamies uz priekšu ar mērķi sasniegt pozitīvu rezultātu abās spēlēs novembrī!" šādi Miksu Pātelainens izteicās preses konferences ievadā pirms kandidātu saraksta paziņojuma. 

9. novembra preses konferences pilnais audio ieraksts