Latvijas 2. līgas čempionāta 2018. gada sezonas finālspēle svētdien, 4. novembrī, pārcelta uz RTU stadionu Rīgā. Mača jaunais sākums laiks – plkst. 13:45.

Sākotnēji spēli bija plānots aizvadīt Skonto hallē, tomēr pateicīgās laika prognozes dēļ nodrošināta iespēja spēlei notikt zem klajas debess.

Cīņā par titulu dosies Rīgas reģiona labākā komanda FC BetLanes un Latgales reģiona pārstāvji no FK Krāslava. Mačs tiešraidē būs vērojams Sportacentrs.com translācijā.

Pirms tam abas finālistes uzvarēja savās čempionāta finālsacensību apakšgrupās. Finālposmam bija kvalificējušās reģionālo sacensību uzvarētājas – pa vienai no Vidzemes (FK Limbaži), Latgales (FK Krāslava), Rīgas (FC BetLanes) un Ziemeļaustrumiem (FK Madona/FFL), kā arī divas no apvienotā Kurzemes/Zemgales čempionāta (FK Karosta un FK Kauguri/JSS).

Komanda, kas kļūs par 2. līgas čempioni, iegūs tiesības 2019. gada sezonā sacensties Komanda.lv 1. līgas čempionātā.

Pērnā gada 2. līgas finālā Daugavpili pārstāvošā LDz Cargo/DFA komanda savā laukumā ar 2:0 uzvarēja Rīgas pārstāvi Monarhs/Flaminko. Vēl pirms gada Grobiņas stadionā tikās vietējā Grobiņas SC komanda no Kurzemes reģiona un SK Cēsis no Vidzemes reģiona, dramatiskā cīņā papildlaikā uzvaru svinot Grobiņas SC pārstāvjiem. Pirms tam divas sezonas pēc kārtas 2. līgas čempionātā uzvarēja FC Caramba Rīga futbolisti no galvaspilsētas.