Latvijas U-21 izlase mačā pret Nīderlandi, vērtējot pretinieku vārtu gūšanas iespēju skaitu, piedzīvoja likumsakarīgu zaudējumu, tomēr laukumā gājušajiem spēlētājiem nekas pašatdeves un centienu ziņā nav pārmetams, uzskata valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

Kā ziņots, Latvijas U-21 izlase piektdien, 12. oktobrī, Skonto stadionā Rīgā aizvadīja priekšpēdējo 2019. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli, ar rezultātu 0:3 (0:0) atzīstot Nīderlandes vienaudžu pārākumu.

"Protams, gaidījām ļoti sarežģītu spēli. Nīderlandes izlase mūsu grupā izceļas ar savu stilu, kas mums ir ļoti neparocīgs. To jutām jau pirmajā tikšanās reizē," pēc spēles preses konferencē pauda Dainis Kazakevičs. "Rezultāts ir likumsakarīgs, jo pretiniekiem momentu bija pietiekoši daudz. No otras puses – puišiem kaut ko pārmest es nevaru, jo visi centās gan taktiskajā, gan tehniskajā ziņā. Man nav kauns par to, ko spējām parādīt. Pie rezultāta 0:1 mums nebija nekādu domu būt ar to apmierinātiem. Laidām laukumā trīs uzbrucējus un kaut kur riskējām, jo zaudējums paliek zaudējums ar vienalga kādu rezultātu – centāmies atspēlēties un radīt savas iespējas."

PRESES KONFERENCES AUDIO IERAKSTS: