Piektdien, 12. oktobrī, UEFA Nāciju līgas D divīzijas spēles pret Kazahstānu priekšvakarā uz mediju jautājumiem preses konferencē Rīgā atbildēja #11vilki galvenais treneris Miksu Pātelainens un valstsvienības uzbrucējs Artūrs Karašausks. 

"Kazahstānas izlase ir ļoti ātra komanda. Tajā ir arī gara auguma futbolisti. Tā ļoti labi māk izmantot standartsituācijas, kā arī ir bīstama ātrā pārejā no aizsardzības uzbrukumā. Vairums spēlētāju nāk no diviem klubiem - Kairat Almaty un Astana. Tas nozīmē, ka spēlētāji ilgu laiku spēlējuši kopā. Tas veicina viņu vienotību, mēs to saprotam. Esam analizējuši viņu spēli. Spēlējot kopā, šī ir ļoti labi organizēta komanda ar individuāli stipriem futbolistiem. Mums priekšā ir grūts izaicinājums," šādi pirms spēles pret Kazahstānu, atbildot uz mediju jautājumu preses konferencē, izteicās mūsu valstsvienības galvenais treneris Miksu Pātelainens.

PRESES KONFERENCES AUDIO IERAKSTS:

Kā zināms, spēle starp Latviju un Kazahstānu notiks sestdien, 13. oktobrī, nacionālajā stadionā Daugava. Sākums plkst. 19:00. Biļetes uz šo maču iepriekšpārdošanā futbola līdzjutēji var iegādāties Biļešu serviss kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Laipni lūdzam barā!