Laika posmā no 22. līdz 26. oktobrim Elektrum Olimpiskajā centrā jau desmito gadu pēc kārtas Rīgā tiks rīkota leģendārā Itālijas augstākās līgas kluba AC Milan futbola nometne Milan Junior Camp, kas tiek organizēta sadarbībā ar Futbola skolu Metta.

Līdz oktobra vidum notiks Milan Junior Camp 2018 dalībnieku reģistrēšanās - vietu skaits ir ierobežots (70 dalībnieki). Uz nometni no Itālijas ieradīsies augstākā līmeņa speciālisti no AC Milan, kuri ir specializējušies tieši jauno spēlētāju futbola prasmju attīstībā, kā arī ir guvuši plašu pieredzi visā pasaulē.

Šogad uz Milan Junior Camp ieradīsies slavenās AC Milan tehniskie direktori Fabio Vicardi un Emanuele Pischetola. Pirmais ir kvalificēts speciālists ar B-UEFA un Sporta skolas treneru licencēm, augstāko izglītību sporta zinātnē, kā arī futbola analītiķa sertifikāciju, trenera amatā esot no 1999.gada. Tikmēr otrais jau kopš 1991. gada ir treneris AC Milan sistēmā, un, pateicoties zināšanai un pieredzei, tiek aicināts vadīt seminārus visā Centrāleiropā. Tehniskais direktors ir starptautiski atzīts futbola speciālists.

Arī Latvijas treneri tiek aicināti gūt pieredzi, darbojoties nometnes ietvaros kā treneru asistentiem. Lai gūtu papildus informācija par pieredzi treneriem, tiek lūgts kontaktēties zvanot uz tālruni 29502211 (Ģirts Mihelsons).

Milan Junior Camp nometni atbalsta Elektrum Oimpiskais centrs, Tallink Hotel, Rosso Pizza, Cappy un Romerquelle.

Dalībnieku vecums:

2007. līdz 2012. gadā dzimušie zēni (tikai ar iepriekšējām futbola iemaņām).

Dalības maksa:

260 eiro (ietilpst oficiālais ekipējums un pusdienas).

Pieteikšanās un papildus informācija:

Pieteikties var, zvanot pa tālruni 26430033 vai sūtot e-pastu uz maira.mihelsone@fsmetta.lv (līdz 13. oktobrim). Piesakoties, jānorāda bērna vārds, uzvārds, dzimšanas dati, klubs, kur trenējas un cik gadu pieredze, treneris un pieteicēja kontaktinformācija (vārds, uzvārds, kontakttālrunis). Pēc pieteikuma tiks e-pastā paziņots, ka tas ir saņemts, taču pēc tam būs jāgaida galējā atbilde, vai dalība tiks apstiprināta. Pirms dalības apstiprināšanas tiek izvērtēts prasmju līmenis (treneru rekomendācijas) starp attiecīgajā vecumā pieteiktajiem dalībniekiem. Bez oficiālā ekipējuma dalība nav iespējama.

---

Informāciju sagatavoja:
FS Metta