Turpinot tradīciju vairāku gadu garumā, Latvijas mediju un draugu apvienotā komanda sestdien, 15. septembrī, Lietuvas pilsētā Druskininkos piedalījās Lietuvas žurnālistu apvienības organizētajā starptautiskajā futbola turnīrā. Šoreiz mūsu komanda futbola laukumā un ārpus tā draudzīgā atmosfērā tikās ar kolēģiem no abām lielākajām Lietuvas pilsētām Viļņas un Kauņas, kā arī Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Armēnijas, Polijas, Vācijas un Ēģiptes. 

Lai gan šajā futbola turnīrā dalībnieku vidū allaž valda liels sportiskais azarts un nereti arī sakāpinātas emocijas, tomēr galvenais turnīra rīkošanas mērķis ir apvienot sporta un īpaši futbola mediju sfēras pārstāvjus, vairot kontaktus starp kolēģiem ārvalstīs, kā arī pārrunāt aktuālās mediju jomas attīstības tendences. Šogad turnīrs notika jau 14. reizi, un vienkopus tas sapulcināja ap 100 žurnālistus. Turnīra tabulā Latvijas komanda ierindojās 9. vietā, savukārt par tā turnīra uzvarētājiem kļuva Baltkrievijas mediju komanda.

Latvijas futbola mediju komanda izsaka lielu pateicību turnīra galvenajam organizatoram Tautvydas Vencevicius par sirsnīgo uzņemšanu un nodrošināto viesmīlību!

Vienlaikus liels paldies tiem kolēģiem - žurnālistiem, kas izbrīvēja savu laiku un atrada iespēju mūsu komandas sastāvā iepriekšējā nedēļas nogalē doties uz Lietuvu!

FOTO – turnīra organizatori