Šā gada 29. septembrī notiks septītais Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais kausa izcīņas turnīrs minifutbolā veterānu komandām, kas otro reizi risināsies formātā "5+1" (pieci laukuma spēlētāji un vārtsargs) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Futbola turnīru asociāciju (FTA). Sacensību norise Elektrum Olimpiskā centra (Grostonas iela 6b, Rīga) sintētiskā seguma futbola laukumā paredzēta no plkst. 15:00 līdz plkst. 18:00.

Turnīrā aicinātas piedalīties veterānu komandas, piesakot ne vairāk par trim spēlētājiem vecumā no 35 līdz 39 gadiem (pārējiem jābūt vecākiem). Spēles ilgums noteikts divu puslaiku garumā pa desmit minūtēm katrā, ikvienai dalībniecei vidēji aizvadot 4-6 mačus.

Sacensību mērķis ir veicināt aktīva dzīvesveida un futbola popularitāti veterānu vidū, kā arī, protams, noskaidrot spēcīgākās komandas un meistarīgākos futbolistus.

Jautājumos par RFF veterānu kausa izcīņu minifutbolā komandas tiek aicinātas līdz 24. septembrim sazināties un iesniegt pieteikumu turnīra izpilddirektoram Eduardam Borisevičam (29688812, eduards.borisevics@fta.lv).

SACENSĪBU REGLAMENTS UN PIETEIKUMA FORMA

Šis būs tikai viens no daudzajiem RFF organizētajiem pasākumiem Rīgas futbola nedēļas ietvaros, kas Latvijas galvaspilsētas futbola entuziastus priecēs no 23. līdz pat 30. septembrim.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija