Gatavošanos UEFA Nāciju līgas spēlēm pret Andoru un Gruziju svētdien, 2. septembrī, Jūrmalā uzsāka #11 vilki jeb Latvijas nacionālā futbola izlase. Galvenā trenera Miksu Pātelainena vadītā komanda vienkopus sapulcējās viesnīcā, savukārt vakarā aizvadīja aptuveni stundu garu pirmo treniņu Jūrmalas pilsētas stadionā Sloka. No valstsvienības kandidātu sarakstā iekļautajiem futbolistiem pirmajā treniņā vēl nepiedalījās Dāvis Ikaunieks un Vitālijs Maksimenko, kuri izlases treniņprocesam pievienosies pirmdien. Klāt bija arī Aleksejs Višņakovs, kurš kandidātu sarakstā aizvietoja savainojumu guvušo Vladimiru Kamešu. 

FOTO: #11vilki uzsāk nometni pirms spēlēm pret Andoru un Gruziju

VIDEO: #11vilki aizvada atklāto treniņu kopā ar jaunajiem futbolistiem

Pirmais treniņš pārsvarā tika aizvadīts kā atjaunošanās pēc nedēļas nogalē notikušajām futbolistu spēlēm klubu rindās. Zīmīgi, ka uz atklāto treniņu Slokā tika uzaicināti jaunie futbolisti no dažādiem klubiem, kuriem šī bija iespēja tuvāk iepazīties ar futbolistiem, ielūkoties valstsvienības treniņprocesa aizkulisēs un saņemt dāvanas no komandas talismana Vilka. Treniņa noslēgumā puikas meta izaicinājumu valstsvienības vārtsargam Andrim Vaņinam un futbolistiem pēcspēles precīzāko soda sitienu sērijā. 

Nacionālās izlases otrais treniņš paredzēts piemdien, 3. septembra, vakarā plkst. 18:00 turpat Jūrmalā, un tas mediju pārstāvjiem būs atvērts pirmās 15 minūtes. 

Aktuālajiem jaunumiem no #11vilki nometnes sekojiet līdzi sociālajos tīklos - FacebookTwitter un Instagram

UEFA.COM | NĀCIJU LĪGAS SPĒĻU PILNAIS KALENDĀRS