Paziņojot valstsvienības kandidātu sarakstu septembrī paredzētajām UEFA Nāciju līgas spēlēm, Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Miksu Pātelainens preses konferencē 28. augustā Optibet sporta bārā norādīja, ka viņš sagaida relatīvi dažādas spēles pret Andoru un Gruziju, kur mūsu komandai būs jāparāda savs maksimums, lai sasniegtu vēlamo rezultātu.

Miksu Pātelainens: Septembrī sagaidām relatīvi dažādas spēles

Miksu Pātelainens tiekas ar medijiem un faniem

"Pirmkārt, vēlos pateikt, cik pagodināts esmu atkal satikties ar futbolistiem un uzsākt darbu gaidāmajā nometnē. Kā vienmēr, arī šoreiz kandidātu sarakstā ir vairāki iztrūkumi... UEFA Nāciju līgas ietvaros mums priekšā jaunnedēļ divas spēles pret Andoru un Gruziju. Negaidām vieglus mačus. Piemēram, Andoras izlase nav ielaidusi vārtus iepriekšējās trijās starptautiskajās spēlēs. Tā ir ļoti organizēta, ātra un nepiekāpīga komanda. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, mums būs jāparāda sava labākā spēle!

Tikmēr Gruziju uzskatu par šīs apakšgrupas favorītu. Tā ir stiprākā grupas komanda. Jā, mēs cīnīsimies un darīsim visu labāko, ko spējam... Taču spēle pret Gruziju izbraukumā, iespējams, būs grūtākā cīņā šajā turnīrā. Vienlaikus mūs septembrī sagaida relatīvi dažādas spēles. Es sagaidu, ka mūsu komanda uzbruks daudz mājās pret Andoru, kā arī to, ka mēs vairāk aizsargāsimies viesos pret Gruziju. Mēs ar nepacietību gaidām šo izaicinājumu!" preses konferences ievadā izteicās M. Pātelainens.

28. AUGUSTA PRESES KONFERENCES AUDIO PILNAIS IERAKSTS

Pēc preses konferences pasākuma otrajā daļā Miksu Pātelainens tikās ar valstsvienības pastāvīgajiem un jaunajiem līdzjutējiem, kuriem bija iespēja uzdot sev interesējušos jautājumus galvenajam trenerim, uzzināt ko vairāk par viņa profesionālo karjeru, piekopto spēles filosofiju, kā arī mērķiem darbā ar Latvijas izlasi. Futbola līdzjutēji savā īpašumā ieguva arī jaunā internetveikala - shop.lff.lv - suvenīrus ar valstsvienības vizuālās identitātes #11vilki simboliku. 

Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka pateicību Optibet sporta bāram par nodrošinātajām telpām un sniegto viesmīlību kopīgā pasākuma organizēšanā!