LFF kausa izcīņas sacensībās futbolā 8:8 starp U-11 vecuma grupas komandām jau trešo gadu pēc kārtas labākā ir FK Tukums 2000/TSS, kas uzvarēja no 24. līdz 26. augustam Liepājā notikušajā finālturnīrā.

Finālsacensībām kvalificējās kopumā 12 komandas no visas Latvijas, kas tika noskaidrotas reģionālajos turnīros. A apakšgrupā teicami vedās FS Metta vienībai, kas uzvarēja visās piecās spēlēs un ielaida tikai vienus vārtus, bet otrajā pozīcijā sekoja mājinieki no FK Liepāja/LFS, kuru kontā trīs panākumi, kā arī pa vienam neizšķirtam un zaudējumam. Tikmēr B grupā bez zaudējumiem iztika vienīgi FK Tukums 2000/TSS, iegūstot četrus panākumus un reizi cīnoties neizšķirti – 2:2 ar BFC Daugavpils. Latgales pārstāvji gan labāko divniekā neiekļuva, jo ar desmit punktiem cīņai par godalgām kvalificējās Vidzemes FC/Smiltene.

Katras apakšgrupas divas labākās komandas turnīra turpinājumā sadalīja pirmās četras vietas, un šeit sevi nevainojami apliecināja tukumnieki, gūstot divas uzvaras pār vidzemniekiem (6:0) un FS Metta (2:0). Rīgas pārstāvji bija spiesti samierināties ar otro vietu, tieši mačā pret vēlākajiem čempioniem piedzīvojot savu vienīgo zaudējumu, kamēr labāko trijnieku noslēdza liepājnieki.

Turnīra labākā spēlētāja balvu saņēma Anrijs Tomass Kmetjuks (FK Tukums 2000/TSS), labākā vārtsarga godā tika celts Krists Pļaviņš (FS Metta), par labāko aizsargu nosauca Krišjāni Rupeiku (FK Liepāja/LFS), bet labākais uzbrucējs bija Roberts Kukulis (FK Tukums 2000/TSS), kurš sacensībās guva visvairāk vārtus – astoņus.

Pirms gada U-11 vecuma grupā LFF kausa izcīņā pirmajās trijās vietās bija attiecīgi FK Tukums 2000/TSS, BFC Daugavpils un FA Ventspils.

Pirms tam U-10 vecuma grupā LFF kausu ieguva Rīgas Futbola skola, bet sezonas noslēgumā no 7. līdz 9. septembrim Ventspilī par titulu spēkosies U-12 vecuma grupas futbolisti.