No 1. marta futbola kluba FC "Aizkraukle" projekts "Ekipējums un inventārs FC "Aizkraukle" futbola komandām" uzsācis dalību "LabieDarbi.lv" projektu konkursa otrajā kārtā jeb publiskajā interneta balsojumā. Klubs lūdz sabiedrības atbalstu, atvēlot savas balsis mājaslapās www.labiedarbi.lv, www.draugiem.lv un www.inbox.lv. Balsošana notiek visa mēneša garumā līdz mēneša pēdējās dienas plkst.23:59, bet viens respondents var atdot maksimāli četras balsis.

Šī projekta mērķis ir nodrošināt FC "Aizkraukle" bērnu un jauniešu komandas ar inventāru pilnvērtīgam treniņu procesam, ka arī spēļu un treniņu formām. Klubs uzsver, ka futbols ir ideāls nodarbes veids, lai ne tikai bērnu un jaunieti attīstītu fiziski, bet arī lai radītu viņā rakstura īpašības, kas noderēs turpmākajā dzīvē. Lai pilnvērtīgi aizvadītu treniņu procesu un startētu sacensībās, ir nepieciešamas futbola bumbas, inventārs un spēļu formas.

Līdz šim par nepieciešamo inventāru, laukuma nomu, turnīru dalības maksu un ceļa izdevumu segšanu gādājuši bērnu vecāki. Lai varētu veidot bērniem un jauniešiem futbolu treniņus pieejamākus un kvalitatīvākus, ir nepieciešams atbalsts arī no malas. Šī projekta realizācija palīdzēs radīt iespējas sportot arī finansiāli sliktāk situētajai Aizkraukles reģiona sabiedrības daļai, jo vienīgais, kas būs jānodrošina vecākiem, būs futbola apavi. Visu pārējo nodrošinās FC "Aizkraukle".

FC "Aizkraukle" ir sabiedriskā labuma biedrība, kuras mērķis ir attīstīt futbolu Aizkraukles reģionā. FC "Aizkraukle" veido vairākas dažādu vecumu bērnu komandas un nesen izveidotas jauniešu komandas.

Klubs vēlas no sirds pateikties visiem, kas to atbalsta un par to balso.


Pēc FC "Aizkraukle" sniegtās informācijas,

Latvijas Futbola federācija