Šodien, 4. augustā, Sieviešu futbola 1. līgā startē otrā posma spēles. Pēc pirmā posma kopvērtējuma līderpozīcijās ar 26 punktiem atrodas AFA Olaine komanda. Tikai par vienu no līderēm atpaliek FS Metta futbolistes, kas svētdien, 6. augustā, plkst. 19:00 Rīgas Hanzas vidusskolas stadionā uzņems pašlaik 5. vietā tabulā esošās FK Iecava spēlētājas. 

Tikmēr otrā posma spēles ievadīs duelis starp turnīra tabulas kaimiņienēm. Šodien plkst. 16:30 NSB Arkādija mākslīgā seguma laukumā mājinieces Rīgas Futbola skola-1 komanda tiksies ar BFC Daugavpils komandu. 

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta augšgalā pēc pirmā posma spēlē atrodas FS Metta un Latvijas WU-17 izlases spēlētāja Nelle Treimane. 

Sieviešu 1. līgas otrā posma kalendārs | Spēles par 1. - 6. vietu

Pēc sacensību pirmā posma rezultātiem vienības sadalījušās divās grupās otrajā posmā, tajās sadalot 1. - 6. un 7. - 1 vietu kopvērtējumā. Komandas savās grupās aizvadīs vēl vienu apli, ņemot līdzi pirmā posma savstarpējo maču rezultātus.

Jāatzīmē, ka 26. jūlijā Latvijas Futbola federācija (LFF) saņēma vēstuli no Preiļu novada BJSS par komandas atsaukšanu no Sieviešu 1. līgas sacensībām sakarā ar sastāva komplektācijas problēmām. Atbilstoši sacensību reglamentam (punkts 14.3.) klubam, kurš izstājas vai tiek izslēgts no čempionāta, tiek ieskaitīti zaudējumi ar rezultātu 0:6, ja tas nospēlējis 50% no čempionāta paredzētā spēļu skaita, pārējos gadījumos rezultāti tiek anulēti.


Attēlā - Sieviešu futbola 1. līgas pirmā posma līdervienība AFA Olaine

Latvijas Futbola federācija