(Informācija precizēta visā tekstā)

Latvijas futbola tiesnesis Aleksandrs Golubevs 10. jūlijā piedzīvo savu debiju UEFA Čempionu līgas turnīrā kā galvenais tiesnesis, kad pārraudzīs pirmās kvalifikācijas kārtas spēli Gruzijā starp vietējo Kutaisi Torpedo komandu un Tiraspoles Sheriff no Moldovas.

Spēli apkalpos arī tiesneša asistenti Jevgeņijs Morozovs un Raimonds Tatriks, kuriem arī šī būs debija UEFA Čempionu līgā, kā arī ceturtais tiesnesis Andris Treimanis.

Iepriekš A. Golubevs divas sezonas strādājis UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, kā arī U-17 un U-21 izlašu Eiropas līmeņa kvalifikācijas sacensībās.

Savukārt 11. jūlijā Fēru salās UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas spēli starp Touršhavnas B36 un Melnkalnes klubu Podgoricas Mladost pārraudzīs galvenais tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs, asistenti Valdis Koritko un Deniss Ševčenko, kā arī ceturtais tiesnesis Mareks Ķere. A. Anufrijevam šī būs jau kārtējā sezona UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, kamēr D. Ševčenko piedzīvo savu debiju UEFA Eiropas līgā.


Latvijas Futbola federācija
Foto: Mārtiņš Sīlis