No 2015. gada 1. marta Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) oficiāli apvienojušās jaunā kopējā mājaslapā www.riga.lff.lv.

2014. gadā RFF un FTA, apvienojot resursus, uzsāka darbu pie jaunas kopējas mājaslapas izstrādes - sekojot tam, ka abas organizācijas bija apvienojušās, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) idejai atjaunot katra Latvijas reģiona mājaslapu ar ieturētu vienotu stilu un ieviestām jaunām iespējām. Divu mēnešu laikā RFF un FTA kopīgiem spēkiem apkopoja abu organizāciju informāciju, 2015. gada janvārī un februārī testa režīmā ieviešot www.riga.lff.lv.

Šobrīd visa informācija, tai skaitā Rīgas ziņas (jaunumi un arhīvs) un aktivitātes (visi turnīri un pasākumi bērniem un pieaugušajiem), par Rīgas klubiem (bērnu un pieaugušo, kas ir RFF biedri), treneriem Rīgas bērnu klubos, Rīgas tiesnešiem futbolā, telpu futbolā un pludmales futbolā, Rīgas futbola, telpu futbola un pludmales laukumiem, Rīgas reģiona izlasēm, RFF un FTA mediju kanāliem un materiāliem plašākai futbola sabiedrībai, par RFF un FTA apvienoto kolektīvu, darbību, vēsturi un plāniem tuvākajā pusgadā, par RFF un FTA sponsoriem, partneriem un atbalstītājiem, kā arī cita informācija ir pieejama jaunajā mājaslapā.

RFF un FTA aicina Latvijas, it īpaši Rīgas futbola sabiedrību, iepazīties ar jaunajā mājaslapā pieejamo informāciju un ziņot par jebkādām neprecizitātēm RFF un FTA izpilddirektoram Eduardam Borisevičam, rakstot uz eduards.borisevics@fta.lv vai eduards.borisevics@rigasfutbols.lv.

Visa informācija kopš 2015. gada sākuma pieejama tikai un vienīgi jaunajā mājaslapā, taču iepriekšējās mājaslapas www.rigasfutbols.lv un www.fta.lv būs pieejamas tuvāko gadu (sadaļa Par mums un RFF vēsture). Savukārt RFF un FTA turnīru mājaslapu adreses paliek nemainīgas.


Pēc Rīgas Futbola federācijas sniegtās informācijas,

Latvijas Futbola federācija