Latvijas WU-19 meiteņu futbola izlases un Rīgas Futbola skolas spēlētāja Viktorija Zaičikova pirms šonedēļ Rīgā paredzētās Baltijas kausa izcīņas pirmajām spēlēm intervijā norādīja, ka mūsu komandas mērķis gaidāmajā turnīrā būs tikai uz vienīgi uzvara, savukārt līdzjutēju atbalsts tribīnēs ir ļoti nepieciešams futbolistēm ceļā pretim kārotajam mērķim. 

"Mūsu komandai gaidāmajā turnīrā būs ļoti svarīgas spēles. Mērķis ir viens - uzvarēt Baltijas kausu! Cīnīsimies līdz pēdējai minūtei, atbalstīsim viens otru, būsim kā vienota komanda!

Tā kā šoreiz spēlējam mājās, Latvijā, mums katrā spēlē būs jāpierāda, kurš ir laukuma saimnieks. Tāpēc katru reizi būs jārāda sava labākā spēle. Aizvadītajā gadā mēs izcīnījām šo trofeju, tāpēc šogad mums tā visiem kopā ir jāaizstāv!" šādi par galveno mērķi un motivāciju gaidāmajā turnīrā izteicās WU-19 izlases spēlētāja.

"Pārstāvēt Latvijas izlasi personīgi man tas ir ļoti gods. Domāju, ka katra spēlētāja vēlas aizstāvēt savas valsts godu un pārstāvēt valstsvienību. Vienlaikus tas bija arī mans bērnības sapnis un mērķis.

Kad trenējos kopā ar meitenēm, uzreiz sapratu, cik ļoti vēlos iekļūt izlasē. Es vēlos spēlēt ar meitenēm, kam arī ir augsts līmenis, kurā var progresēt. Izlases spēlēs vienmēr vēlos sevi apliecināt no labākās puses," nozīmi atrasties Latvijas izlasē uzsver Rīgas Futbola skolas spēlētāja.

Viktorija arī atklāja, ka viņas galvenais līdzjutējs un atbalstītājs tribīnēs šobrīd ir viņas tētis Aleksandrs, vienlaikus norādot, ka fanu atbalsts tribīnēs ir ļoti nepieciešams mūsu komandai gaidāmajās spēlēs. 

"Tētis praktiski vienmēr ir klāt manās spēlēs. Viņš savulaik arī spēlēja futbolu, tāpēc var dod savu padomu pirms, pēc un dažreiz pat spēles laikā.

Kopumā mēs ļoti ceram uz mūsu līdzjutēju atbalstu tribīnēs. Meitenes būs priecīgas redzēt skatītājus Arkādijas stadionā, un es zinu, ka līdzjutēju atbalsts mums ļoti palīdzēs cīņā par Baltijas kausa trofeju!" 

Pilno interviju ar Viktoriju Zaičikovu, kurā viņa stāsta par savu karjeru un šīs sezonas gaidāmo startu UEFA Sieviešu čempionu līgā, varēs izlasīt Baltijas kausa izcīņas oficiālajā programmiņā, kas turnīra spēļu dienās ierobežotā skaitā būs pieejama Arkādijas stadionā, bet digitālā versija būs pieejama arī LFF.lv mājaslapā.

Baltijas kauss WU-17 un WU-19 izlasēm | Spēļu kalendārs


Latvijas Futbola federācija