BFC Daugavpils 2007. dzimšanas gada komanda ceturtdien dodas ceļā uz Vācijas pilsētu Hannoveri, kur norisināsies starptautiskais turnīrs Raddatz Immobilien Cup. Starp turnīra dalībniekiem ir tādi slaveni klubi kā Paris St.Germain (Francija), Sevilla (Spānija), Manchester City (Anglija), Inter (Itālija), Schalke 04 (Vācija), Rangers (Skotija) un daudzi citi.

2007. dzimšanas gada komanda šodien devusies ceļā uz Vāciju, kur komandu gaida ļoti nopietns pārbaudījums. 72 komandas no visas Eiropas cīnīsies par uzvaru turnīrā Hannoverē. Pirmo reizi vēsturē starp dalībniekiem būs arī jaunieši no Daugavpils. Pretinieku rindās būs jauniešu akadēmijas no Vācijas, Anglijas, Skotijas, Dānijas, Zviedrijas, Čehijas, Grieķijas, Polijas, Nīderlandes, Slovēnijas, Beļģijas, Portugāles, Austrijas, Francijas, Spānijas, Bosnijas un Hercegovinas, Ungārijas, Turcijas.

BFC Daugavpils tikusi ielozēta D grupā ar Anglijas grandu Manchester City, Čehijas komandu Pardubice, Zviedrijas Sollentuna FK, kā arī divām Vācijas komandām.

Pēc apakšgrupu turnīra spēlēm Latvijas komandai ir iespējas tikties arī ar Milānas Inter, Sevilla, PAOK un citām Eiropā labi pazīstamām vienībām. Turpmākais spēļu kalendārs gan ir tieši atkarīgs no rezultātiem pirmajā turnīra fāzē.

Pirms divām nedēļām notikušajā 2008. dzimšanas gada komandu turnīrā par čempioniem kļuva Lisabonas Benfica, kas finālā pārspēja Milānas Inter.


Informāciju sagatavoja:
BFC Daugavpils