Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka pateicību līdzjutējiem un mediju pārstāvjiem, kas iepriekšējās nedēļas laikā kopš 2. jūnija spēles pret Igauniju dalījās ar saviem novērojumiem un sniedza praktiskas rekomendācijas spēļu organizēšanas uzlabošanas jomā nacionālajā stadionā Daugava. Atgriezeniskā saikne ir ļoti būtiska, lai ar katru nākamo reizi LFF kopā ar stadiona administrāciju un citām iesaistītajām pusēm paaugstinātu organizatorisko kvalitāti.

Balstoties uz LFF kā galveno rīkotāju novērojumiem un futbola sabiedrības iesniegtajām rekomendācijām, šovakar, 9. jūnijā, tiks ieviestas vairākas izmaiņas procesos, kas saistīti ar līdzjutēju un mediju pārvietošanos stadiona teritorijā.

Pirmkārt, mediju pārstāvjiem tiks atdalīts atsevišķs akreditāciju saņemšanas punkts, kas atradīsies pie galvenās ieejas stadionā Augšielā 1 (apzīmēts ar norādi "Mediju akreditācijas"). Tāpat arī labierīcības žurnālistiem šoreiz būs pieejamas tuvāk mediju darba telpas ieejai nekā tas bija 2. jūnijā. Plašāka informācija par mediju darba procesa organizāciju un telpām nosūtīta akreditētajiem medijiem elektroniski epastā.

Attiecībā uz pārvietošanos stadiona teritorijā, tad 9. jūnija spēlē līdzjutējiem ar biļetēm spēles norises laikā būs iespēja arī iznākt ārā no stadiona teritorijas nožogojuma un atgriezties tajā atpakaļ. Pirms spēles sākuma līdzjutējus pie stadiona B tribīnes sagaida dažādas izklaides (Ghetto Football, sporta preču veikala KOMANDA.lv fanu telts u.c.) aktivitātes un publiskās ēdināšanas punkti. Informējam, ka pie ieejas B tribīnē tiks izstādīta arī Latvijas nacionālās futbola izlases izcīnītā Baltijas kausa trofeja, tādējādi visiem interesentiem būs iespēja nobildēties pie Eiropas vecākā starptautiskā turnīra galvenās balvas.

LFF atgādina, ka ieeja stadiona teritorijā līdzjutējiem un medijiem būs vaļā jau no plkst. 16:30. LFF aicina ierasties uz stadionu savlaicīgi! Vienlaikus uzsveram, ka - atbilstoši LFF pasākumu apmeklēšanas noteikumiem - pasākuma teritorijā ir aizliegts ienest lielgabarīta lietas vai somas (izmērs lielāks par 5 litriem). Lielākām somām tiks paredzēta mantu glabātuve, kas atradīsies pie galvenās ieejas stadiona teritorijā.

Biļetes uz pārbaudes spēli starp Latviju un Azerbaidžānu vislabāk ir iegādāties elektroniski vai arī "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās visā Latvijā. Neatlieciet biļešu iegādi uz pēdējo brīdi!

LATVIJA - AZERBAIDŽĀNA: Biļešu tirdzniecība www.bilesuserviss.lv

LFF Pasākumu apmeklēšanas noteikumi līdzjutējiem

Uz tikšanos šovakar nacionālajā stadionā Daugava!

Būsim kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi!


Latvijas Futbola federācija