Baltijas kausa izcīņas otrajā spēlē izbraukumā pret vienaudžiem no Lietuvas Latvijas U-21 futbola izlasei pozitīva rezultāta iegūšanai pietrūka kvalitātes uzbrukumā, uzskata valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

Latvijas U-21 izlase 4. jūnijā viesos ar 0:1 (0:0) atzina Lietuvas vienaudžu pārākumu, noliekot savas Baltijas kausa izcīņas čempionu pilnvaras un ierindojoties otrajā vietā aiz lietuviešiem.

"Neizdevās panākt sev pozitīvu rezultātu, lai arī komandas noskaņojums bija vērsts tikai uzvaras virzienā. Manā skatījumā spēles gaita vairāk atbilda neizšķirtam rezultātam, jo abām vienībām neizdevās radīt iespējas pie pretinieku vārtiem. Visu izšķīra viens pārkāpums un 11 metru soda sitiens, pēc kura mums neizdevās lauzt spēles gaitu," pēc mača pauda Dainis Kazakevičs. "Salīdzinot ar iepriekšējo spēli pret Igauniju, mums neizdevās parādīt labu sniegumu vārtu tuvumā. Pietrūka agresīvas centra uzbrucēju darbības. Kā jau teicu pirms turnīra, šādos gadījumos bieži vien visu izšķir vieni gūti vārti. Mēs sapratām, ka mums šie vārti bija jāgūst, taču mums tas neizdevās."

"Turnīrā mūsu mērķis bija pirmā vieta, tāpēc tas nav vērtējams kā veiksmīgs, lai arī pirmā spēle pret igauņiem mums izdevās kvalitatīva gan no snieguma, gan rezultāta viedokļa. Divas dažādas spēles, divi dažādi sniegumi. Tiesa, spēlē pret lietuviešiem mūsu sniegums nebūt nebija katastrofāls, jo kopumā komanda bija disciplinēta un organizēta. Pietrūka kvalitātes uzbrukumā," piebilst treneris.


Latvijas Futbola federācija