Galvenā trenera Miksu Pātelainena vadītā Latvijas nacionālā futbola izlase pēc nepilnu stundu garā pārlidojuma šodien pēcpusdienā ieradās Viļņā, kur jau rītvakar, plkst. 19:00 paredzēta Baltijas kausa izcīņas spēle pret mājinieci - Lietuvas valstsvienību. Kā zināms, mūsu valstsvienība uz Lietuvas galvaspilsētu ieradusies ar uzvaru pār igauņiem kabatā, kamēr lietuvieši Baltijas kausa pirmajā spēlē izbraukumā atzina Igaunijas izlases pārākumu ar rezultātu 0:2. 

 Valstsvienības ceļš līdz Viļņai (Instagram.com/kajbumba)

 Latvijas izlase ieradusies Lietuvas galvaspilsētā Viļņā (Facebook.com/futbols)

Latvijas izlase ir iekārtojusies viesnīcā un šovakar plkst. 19:00 aizvadīs oficiālo pirmsspēles treniņu Lietuvas Futbola federācijas (LFF) stadionā. Pirms mūsu komandas treniņa plkst. 18:00 uz laukuma kāps arī Lietuvas izlase. Pirms abu komandu treniņiem pie laukuma mediju pārstāvjiem būs iespēja uzdot sev interesējušos jautājumus komandu galvenajiem treneriem, kā arī kādam no spēlētājiem. 

Latvijas nacionālās futbola izlases gaitām Viļņā iespējams sekot līdzi LFF.lv mājaslapā un LFF oficiālajos sociālajos tīklos internetā - Facebook, Twitter, Instagram.

Biļetes Latvijas FUTBOLA faniem uz spēli pret Lietuvu


Latvijas Futbola federācija 
no Viļņas, Lietuvā