Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka pateicību visiem līdzjutējiem un akreditētajiem mediju pārstāvjiem, kas sestdien, 2. jūnijā, klātienē apmeklēja Baltijas kausa izcīņas spēli restaurētajā nacionālajā stadionā Daugava. Ņemot vērā, ka šī bija pirmā organizētā valstsvienības spēle pēc 18 gadu pārtraukuma un stadiona infrastruktūra tika testēta pirmo reizi, LFF aicina līdzjutējus un mediju pārstāvjus sniegt atgriezenisko saikni par spēles organizēšanu un ar to saistītajiem jautājumiem.

Līdzjutēji, kas apmeklēja spēli 2. jūnija vakarā, tiek aicināti sniegt savu vērtējumu, sazinoties ar LFF pa epastu events@lff.lv, tikmēr akreditētie žurnālisti un mediju pārstāvji savu vērtējumu un rekomendācijas tiek aicināti sniegt LFF Komunikācijas nodaļai pa epastu media@lff.lv vai individuāli.

Jūsu sniegtie novērojumi un praktiskas rekomendācijas tiks apkopotas, izvērtētas un uz nākamajām valstsvienības spēlēm sadarbībā ar stadiona administrāciju tiks piemērots iespējami labākais risinājums, ņemot vērā gan stadionā Daugava pieejamo infrastruktūru, gan arī LFF un starptautiskos pasākumu apmeklēšanas noteikumus.

LFF jau iepriekš izsaka pateicību par sniegto vērtējumu un praktiskajām rekomendācijām!

LATVIJA - AZERBAIDŽĀNA: mediju akreditāciju pieteikumu termiņš - 4. jūnijs 12:00


Latvijas Futbola federācija