"Pirmkārt, mūsu spēlētāji šodien laukumā parādīja milzīgu disciplīnu. Pirmajā puslaikā mums bija laba saspēle, otrajā puslaikā nedaudz to pazaudējām, taču tas notika, pateicoties Igaunijas izlases veiktajām pastiprinošajām spēlētāju maiņām. Laukumā pretinieku rindās devās vairāki ātri spēlētāji, radot mums noteiktas grūtības. Kopumā esmu apmierināts ar parādīto sniegumu pirmajā puslaikā. Domāju, ka mēs kontrolējām spēli, veicām bīstamas piespēles, radījām momentus un reizi arī trāpījām pa vārtu pārlikni. Kopumā esam izcīnījuši uzvaru ar rezultātu 1:0. Jānis Ikaunieks guva lieliskus vārtus. Šī uzvara mūsu komandai ir tikai sākums. Šobrīd mums jau nepieciešams skatīties uz priekšu un gatavoties spēlei pret Lietuvu!" šādi pēc izcīnītās uzvaras pār Igauniju (1:0) preses konferencē žurnālistiem izteicās Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Miksu Pātelainens

 Latvija - Igaunija (1:0), spēles pilnā fotogalerija (02.06.2018.)

Miksu Pātelainena pēcspēles preses konference 2. jūnijā

Pēcspēles preses konferences laikā Miksu Pātelainens arī informēja žurnālistus un līdzjutējus, ka valstsvienības rindās izsaukts un komandai jau ir pievienojies Latvijas U-21 izlases un RFS kluba uzbrucējs Roberts Uldriķis, kurš kopā ar komandu gatavosies 5. jūnijā paredzētajai spēlei pret Lietuvu un 9. jūnijā mājas spēlei pret Azerbaidžānu.

Latvijas nacionālās izlases nākamais atklātais treniņš, kurš gan vairāk tiks veltīts futbolistu atjaunošanās procesam, paredzēts svētdien, 3. jūnijā, plkst. 11:00 Jūrmalas pilsētas stadionā Sloka. Treniņš ir atvērts arī mediju pārstāvjiem.

Uz Lietuvas galvaspilsētu Viļņu mūsu valstsvienība dosies pirmdien, 4. jūnijā, plkst. 12:15 ar reisu no Rīgas starptautiskās lidostas. Oficiālais pirmsspēles treniņš Lietuvas Futbola stadionā, Viļņā sāksies tās pašas dienas plkst. 19:00 un mediju pārstāvjiem tajā būs atvērtas pirmās 15 minūtes. Pirms treniņa medijiem būs iespēja stadionā nointervēt valstsvienības galveno treneri un pāris spēlētājus. 


Latvijas Futbola federācija