Svētdien, 1. martā, pulksten 12.00 radio NABA raidījumā “OLE” viesosies Latvijas nacionālās sieviešu izlases spēlētājas Ieva Bidermane un Liene Vāciete.

No 4.-9. aprīlim Latvijas nacionālā sieviešu izlase aizvadīs EURO 2017 kvalifikācijas cikla priekšsacīkstes, kur sacentīsies vienā grupā ar Moldovu, Luksemburgu un Lietuvu. Tikai viena – labākā – no četrām minētajām komandām iegūs tiesības piedalīties kvalifikācijas pamatturnīrā.

Radio Naba studijā, tiešraidē, futbola raidījumā “OLE” viesosies izlases spēlētājas Ieva Bidermane un Liene Vāciete. Abām spēlētājām ir arī ārzemju futbola pieredze. Tā, piemēram, Ieva ir spēlējusi Francijā un Zviedrijā, kur sieviešu futbols ir ļoti attīstīts, savukārt Liene ir kaldinājusi savu meistarību ASV koledžu līgā.

Raidījuma galvenās tēmas būs par gaidāmajām Latvijas izlases spēlēm, kā arī par dāmu personīgo ceļu futbolā.

Savus jautājumus radio klausītāji var sūtīt uz ole@radionaba.lv, uzdot jautājumus var arī Twitter.com, lietojot @olenaba, savukārt tiešraides laikā būs iespēja sazināties un uzdot savu jautājumu, zvanot pa tālruni 67034455. Raidījumu vadīs Roberts Vīksne un Raivis Bēts.

Klausies radio NABA raidījumu “OLE” 1. martā, pulksten 12.00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē – 95.8 FM, klausies arī internetā www.naba.lv, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. 


Informāciju sagatavoja:
radio NABA