Gatavojoties marta sākumā paredzētajām pārbaudes spēlēm ar Portugāles izlasi, atjaunotā Latvijas U-21 telpu futbola izlase pirmdien, 23.februārī, neoficiālā pārbaudes spēlē Ķeizarmežā, Rīgā tikās ar Latvijas telpu futbola virslīgas čempionāta debitantiem FC "Petrow". Atgādinām, ka trīs dienas iepriekš treneru Vitālija Voskāna un Aleksandra Osina vadītā komanda tikās ar septiņkārtējiem valsts čempioniem FK "Nikars".

Spēlē pret FC "Petrow" komandu Latvijas U-21 telpu futbola izlases rindās tika pieteikti 14 futbolisti: vārtsargi - Aigars Solims, Renārs Škesters-Kambals un Uģis Kļaviņš, kā arī laukuma spēlētāji - Jurijs Arhipovs-Prokofjevs, Germans Matjušenko, Matīss Babris, Sergejs Oļeškovs, Sergejs Prokopkins, Aleksandrs Kuļešovs, Artūrs Kuļešovs, Maksims Panfilovs, Maksims Potlovs, Artūrs Strazdiņš un Aleksandrs Aleksejevs.

Rezultatīvā cīņā spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 4:4, lai gan pēc pirmā puslaika vadībā atradās FC "Petrow" futbolisti (1:0). Latvijas U-21 izlases rindās šajā spēlē ar diviem gūtajiem vārtiem izcēlās FK "Nikars" spēlētājs Matīss Babris (21. un 40.min), kamēr vēl pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Aleksandrs Kuļešovs (20.min) un Aleksandrs Aleksejevs (28.min).

Portugāles U-21 telpu futbola izlase paziņo sastāvu

Jau ziņots, ka divas pārbaudes spēles ar Portugāles U-21 telpu futbola izlasi paredzētas 3. un 4. martā, un tās notiks Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas 6b. Latvijas U-21 izlases pretinieki jau ir paziņojuši komandas oficiālo sastāvu gaidāmajam braucienam uz Latviju. Plānots, ka Latvijas U-21 izlases pretinieki Rīgā ieradīsies 2.marta vakarā, savukārt 3.martā portugāļiem vēl paredzēts dienas pirmsspēles treniņš OSC futbola hallē. 

Pirmo reizi Latvijas un Portugāles U-21 izlases tiksies 3.martā plkst 20:00, savukārt atbildes spēle paredzēta dienu vēlāk - 4.martā plkst 13:30

 Portugāles U-21 telpu futbola izlases sastāvs


Pēc Latvijas Telpu futbola asociācijas sniegtās informācijas,
Latvijas Futbola federācija