Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā „Staicele” sestdien, 21.jūnijā noslēgusies „SKF Meet the World” futbola turnīra spēļu otrā diena.

Pirms noslēdzošās dienas spēlēm turnīra tabulas vadībā ar septiņiem punktiem atrodas divas komandas – Rīgas Futbola skola un FK Liepāja. Tomēr par vienīgo ceļazīmi uz „Gothia Cup” sacensībām Zviedrijā - Pasaules kausu jauniešiem – cīnīsies arī FS „METTA” un Ziemeļaustrumu FC komandas, kurām pēc divām spēļu dienām tikai par vienu punkti mazāk nekā līderēm.

Sestdienas spēļu programma iesākās ar FK Liepāja un FS METTA savstarpējo spēli. Spēles rezultātu izšķīra rīdzinieku kļūda, ko izmantoja liepājnieku spēlētājs Gatis Lūks, gūstot savai komandai svarīgus trīs punktus. Tikmēr spēlē starp FK Liepāja un Rīgas Futbola skolas audzēkņiem vārti netika gūti un katra komanda savā kontā ierakstīja pa vienam punktam.

Pēc aizvadītajām spēlēm piektdien un sestdien turnīra rezultatīvākais spēlētājs ar četriem gūtajiem vārtiem ir FS „METTA” aizsargs Iļja Korotkovs. „SKF Meet the World” sacensību Latvijas posma uzvarētājs tiks noskaidrots svētdien, 22.jūnijā.