Svētdien, 22. februārī,  Olaines sporta namā tika noskaidrotas medaļnieces Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā  2002.-2004. gadā dzimušo vecuma grupā, pirmo vietu izcīnot Rīgas Futbola skolas komandai un līdz ar to arī noslēdzoties Latvijas meiteņu telpu futbola sezonai.

Šajā vecumā grupā šogad piedalījās piecas komandas no Rīgas, Olaines un Rēzeknes - Rīgas Futbola skola, FK Olaine, SK Imanta, Rēzeknes BJSS  un Rēzeknes BJSS 2.

Pēc pirmā sabraukuma  šajā vecuma grupā jau bija iezīmējušies līderi - Rīgas Futbola skola un Rēzeknes BJSS 2 komanda. Tāpēc par centrālo dienas spēli kļuva cīņa tieši starp šīm divām vienībām.  Rīgas Futbola skolas komandai sīvā cīņā izdevās revanšēties par minimālo zaudējumu pirmajā kārtā , šoreiz uzvarot ar rezultātu 2:1. Arī visās parējās spēlēs Rīgas Futbola skola bija pārāka pār pretiniecēm, tādējādi kopvērtējumā tika nopelnīts 21 punkts un izcīnīta pirmā vieta.

Ļoti tuvu zelta medaļām bija arī Rēzeknes BJSS 2 komanda, kas demonstrēja labu sniegumu, tomēr zaudējums līdervienību cīņā un citi klupieni atņēma rēzeknietēm cerības uz pirmo vietu. Turnīru komanda noslēdza ar 18 iegūtiem punktiem.

Par dienas pārsteigumu kļuva vietējās FK Olaine komandas uzvara pār turnīra favorītēm Rēzeknes BJSS 2. Pēc smaga zaudējuma pret Rīgas Futbola skolu (0:11) FK Olaine meitenes spēja saņemties, kā arī nodemonstrēja apskaužamu cīņassparu un atdevi, tiekot pie panākuma ar rezultātu 3:1. Tas komandai ļāva kopvērtējumā apsteigt SK Imantu un ieņemt trešo vietu.

Turnīra tabulas apakšgalā ierindojās Rēzeknes BJSS komanda.

Kopvērtējums 2002.-2004. gadā dzimušo grupā

Par turnīra labāko spēlētāju tika atzīta Rīgas Futbola skolas komandas audzēkne Diana Suvitra.

Turnīra rīkotāji uzsver, ka daudzas no tām spēlētājām, kuras čempionātā piedalījās arī pērn, pa šo laiku ir jūtami progresējušas. Tas ir liels gandarījums gan čempionāta rīkotājiem, gan treneriem un spēlētājām.

Turnīra apbalvošanas ceremonijā tika apbalvotas godalgoto vietu ieguvējas, bet pārējās komandas saņēma piemiņas balvas. Visas komandas no rīkotājiem sagaidīja arī pārsteigumi.

LFF pateicas visām komandām par demonstrēto sniegumu, treneriem par ieguldīto darbu, spēlētājām par emocijām, bet skatītājiem - par atbalstu. Novēlam visiem veiksmīgu sagatavošanās posmu meiteņu futbola vasaras čempionātam.

Telpu futbola sezona daiļajam dzimumam noslēgsies 8. martā Rīgā, kad notiks finālspēle 1998. dzimšanas gada un vecāku futbolistu grupā.


Latvijas Futbola federācija