Gatavojoties marta sākumā paredzētajām pārbaudes spēlēm ar Portugāles izlasi, atjaunotā Latvijas U-21 telpu futbola izlase piektdien, 20.februārī, neoficiālā pārbaudes spēlē Ķeizarmežā, Rīgā tikās ar septiņkārtējiem Latvijas čempioniem FK "Nikars" tā spēcīgākajā virknējumā ar Latvijas izlases pamatsastāva futbolistiem un Portugāles nacionālās telpu futbola izlases kapteini Arnaldo Pereiru ierindā. 
 
Lai arī spēles pirmajā puslaikā Latvijas U-21 izlase jau pirmajās divās minūtēs nonāca iedzinēju lomā ar divu vārtu starpību, mača turpinājumā, pateicoties Jurija Arhipova-Prokofjeva (FK "Nikars") un Maksima Potlova ("Ošukalns/R") gūtajiem vārtiem, treneru Aleksandra Osina un Vitālija Voskāna vadītā komanda izlīdzināja cīņas gaitu un 17.minūtē panāca neizšķirtu. Tomēr neilgi pēc tam Latvijas čempionu FK "Nikars" rindās trešos vārtus vēl līdz pārtraukumam guva Dmitrijs Zabarovskis
 
Otrajā puslaikā izpaudās Latvijas čempionu un pašreizējo Virslīgas čempionāta līderu "Nikars" pārākums, galvenokārt, pieredzē, savstarpējā sapratnē laukumā un izveidoto momentu realizācijā, kuri tādējādi noveda maču līdz uzvarai (9:2), vienlaikus sniedzot vērtīgu paraugstundu U-21 izlases spēlētājiem. Atgādinām, ka Latvijas U-21 izlases spēlētājiem tās pašreizējā modelī šī bija pirmā pārbaudes spēle pēc nedaudz mazāk kā astoņu gadu pārtraukuma.
 

Latvijas U-21 telpu futbola izlases nākamā pārbaudes spēle ieplānota pirmdien, 23.februārī plkst 19:30 Mežaparkā pret Latvijas telpu futbola Virslīgas čempionāta debitantiem FC "Petrow". Tikmēr spēles ar Portugāli paredzētas 3. un 4. martā un tās notiks Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas 6b.


Latvijas Futbola federācija