Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un Mediju grupas "Super FM" līdzīpašnieks Ričards Zakss piektdien, 20. februārī, LFF telpās parakstīja jaunu informatīvā atbalsta sadarbības līgumu, pagarinot iepriekšējos gados sevi ļoti veiksmīgi pierādījušo sadarbību.

Mediju grupa "Super FM" jau ilgstoši bijis viens no galvenajiem LFF informatīvajiem partneriem. Šī sadarbība allaž bijusi abpusēji izdevusies un īpaši auglīga, jo tajā veiksmīgi apvienojas LFF ieinteresētība savu aktivitāšu plašā atspoguļošanā, kā arī "Super FM" stratēģiskā nostāja piedalīties sabiedriski augstas nozīmes sporta pasākumu atbalstīšanā.

Mediju grupas "Super FM" līdzīpašnieks Ričards Zakss: "Sports un iespēja iesaistīties tā aktivitātēs jauniešiem paver jaunas attīstības iespējas, spēcinot sevī gan fizisko, gan garīgo izaugsmi. Vēlamies palīdzēt LFF sakārtot vidi, kurā tā strādā un kurā sevi attīsta gan jaunie, gan profesionālie futbolisti. Ir ļoti patīkami pielikt savu plecu tik cēlu mērķu īstenošanā."

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis: "Filozofija, par kuru runā Ričards Zakss un par kuru iestājas Mediju grupa "Super FM", ir ļoti pareiza. Esam priecīgi, ka turpinām sadarbību ar tik spēcīgu partneri, kura ambīcijas un vēlmes saskan ar mūsējām. Esam lepni, ka sadarbojamies ar Latvijā lielāko jauniešu auditoriju aptverošo mediju grupu."

Mediju grupa "Super FM" sevī ietver trīs no vadošajām Latvijas radiostacijām – "European Hit Radio", "SuperFM" un "Krievu Hitu Radio".


Latvijas Futbola federācija