Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) aicina Rīgas un Rīgas rajona komandas pieteikties 2018. gada SynotTip Rīgas kausa izcīņai telpu futbolā, kas notiks laika posmā no 15. janvāra līdz 23. martam. Sacensības risināsies piecās kārtās - no 1/16 fināla līdz finālam pēc izslēgšanas spēļu sistēmas. Maksimālais dalībnieku skaits - 32 komandas.

Kausa izcīņai var pieteikties līdz 2018. gada 10. janvārim un to var izdarīt ikviena Rīgas vai Rīgas rajona komanda, tomēr paredzams, ka lielākā daļa būs no Rīgas telpu futbola čempionāta, kurā šogad trīs līgās sacenšas 43 vienības. Visas spēles norisināsies komandu mājas zālēs Rīgā vai Rīgas tuvākajos rajonos, bet fināls ieplānots 23. martā Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Latvijas telpu futbola čempionāta Pirmās līgas un Virslīgas Rīgas komandas, kuras vēlēsies iesaistīties cīņā par kausa izcīņu, sāks izspēli no ceturtdaļfināla. Latvijas galvaspilsētas kausa izcīņas uzvarētāji tiks apbalvoti ar kausu un piemiņas balvām, kā arī ar iespēju sezonas beigās Latvijas telpu futbola svētku ietvaros 25.martā kopā ar Rīgas telpu futbola čempionāta Elites līgas uzvarētājiem izspēlēt galvaspilsētas Superkausu.

Iepriekšējā Rīgas kausa izcīņā par labākajiem kļuva FC INTER STAR komandas futbolisti, finālā apspēlējot SK Monarhs komandu - pēcspēles soda sitienu sērijā ar 5:4 (pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1). Savukārt Superkausa izcīņā JakoSport&Graanul Pellets sarūgtināja FC INTER STAR ar 4:3.

2017. gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu rezultāti, foto un video

Detalizētu informāciju par 2018. gada SynotTip Rīgas telpu futbola kausa izcīņu, kā arī pieteikuma formu var atrast ŠEIT.

Pieteikums ir jāsūta līdz 10. janvārim uz e-pasta adresi eduards.borisevics@fta.lv.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija