Pēc trešās kārtas spēlēm Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā SynotTip Rīgas telpu futbola čempionāta Alternatīvajā līgā vadības grožus kopvērtējumā joprojām saglabā GiftPrint.LV/EUROLOGI un TRILINES, kas izcīnījušas pa trim panākumiem tikpat cīņās.

TRILINES telpu futbolisti aktuālajā kārtā Rīgas 15. vidusskolā ar rezultātu 8:2 sagrāva FK Labas preces vienību, trīs vārtus uzvarētāju sastāvā gūstot Dmitrijam Pomazkovam, bet pa diviem – Oļegam Lavrinovičam un Aleksandram Upeniekam. Jāpiebilst, ka vēl cīņas 27. minūtē rezultāts bija tikai 2:1 TRILINES labā, bet mača turpinājumā FK Labas preces ielaida sešus vārtus, pretī spējot gūt tikai vienus.

Tāpat trešo uzvaru tikpat mačos šajā kārtā guva GiftPrint.LV/EUROLOGI, kas ar 5:1 lika kapitulēt PFD. Hat-trick uzvarētāju sastāvā realizēja Vagabs Kasumovs, kurš tādējādi ar kopumā sešiem trāpīgiem raidījumiem izvirzījies līgas rezultatīvāko futbolistu saraksta pašā priekšgalā.

TRILINES un GiftPrint.LV/EUROLOGI šobrīd ir vienīgās komandas līgā, kurām izdevies saglabāt simtprocentīgu bilanci.

Tikmēr citā duelī otro panākumu trijās spēlēs izcīnīja FK Stopiņi/LAS vienība, pieveicot FK Ziemeļblāzma ar 4:0. Stopiņi/LAS telpu futbolisti aizvadīto cīņu gaitā joprojām nav ielaiduši nevienus vārtus, kas ir visnotaļ unikāls veikums, ņemot vērā, ka otrs labākais rādītājs šajā ziņā pieder GiftPrint.LV/EUROLOGI - trīs spēlēs zaudējusi jau četrus vārtus.

Trīs Alekseja Mozoļa, kā arī divi Anda Krūmiņa un Artūra Priedīša vārtu guvumi sekmēja Ropaži vienības 8:3 triumfu pār RISEBA vienību. Arī ropažnieki līdzīgi kā FK Stopiņi/LAS šobrīd iekrājuši septiņus punktus turnīra tabulā. Savukārt par punktu mazāk savākusi Estoty/JOMA TEAM LEGENDS, kas ar 4:0 trešajā kārtā uzveica FC ORIS.

Visbeidzot, vēl nepieminētajā duelī pirmo uzvaru sezonā izcīnīja TFK LATS/METALS.LV, kas ar 3:1 pārspēja FC Maskachka 2. Divus vārtus uzvarētājiem guva Raimonds Ivenkovs.

Alternatīvās līgas ceturtās kārtas spēles tiks aizvadītas 24. novembrī un 1. decembrī.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga iepriekšējā sezonā tika izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija