Par noslēdzošo kristīgā sporta projekta – jauniešu minifutbola turnīra "Big Sport Day" – šīs sezonas akordu kļuva 4. septembra svētdiena, kad norisinājās turnīra apbalvošanas vakars. Balvas, izdomas bagāti muzikantu, dejotāju, parkūristu priekšnesumi, dzīvespriecīgi vadītāji, klātesošo smaidi, jautra loterija un pikniks - šīs lietas ietilpa programmā, kas ilga vairāk par trim stundām.

"Šādos vakaros ir vēlēšanās teikt dalībniekiem pašu svarīgāko un nopelnīto, atstāt atmiņā ne tikai medaļas un kausus, bet arī labus novēlējumus. Kādam šī sezona kļuva par mazu sākumu, bet citiem - par lielu veiksmi. Mēs priecājamies par visiem," uzsver turnīra rīkotāji.

 Apbalvošanas vakara foto galerija

Apbalvošanas vakarā tika sveiktas šīs sezonas titulus ieguvušās komandas "Kunteynir" (U-19), "Golden FC" (U-17), "Varenniki" (U-15) un "FC Skolnieki" (U-13), kā arī Cerības kausa ieguvēji "Kunteynir" (U-19) un "Iecava" (U-17). Tikmēr par labākajiem vārtu guvējiem savās vecuma grupās kļuva Ilja Borisovs (U-19, "Kunteynir", 27 vārti), Dmitrijs Ponomarjovs (U-17, "Konfetki/LinGVo", 29 vārti), Aleksandrs Sdobņikovs (U-15, "FK Dārzeņi", 16 vārti), kā arī Bruno Melnis un Arsenijs Ostapenko (U-13, abi - "Desperate Junior", 13 vārti)

Pēc organizatoru un komandu aptaujas balvas kā sacensību labākie spēlētāji saņēma:

  • U-19 | Iļja Borisovs ("Kunteynir"), Ņikita Žarovs ("Davajdosvidanija"), Sergejs Maksimovs ("Kunteynir"), Vadims Černovs ("Bazara 0");
  • U-17 | Artjoms Popelkovs ("Golden FC"), Aivars Ivanovs ("Medvedi"), Aleksandrs Gladuševs ("HK Rīga"), Aleksejs Andrejevs ("Traktors #48"), Daniels Tarnavskis ("Saurieši");
  • U-15 | Aleksejs Tarasovs ("Varenniki"), Aleks Kaikins ("FK Purvciems"), Otars Bitsadze ("Fakel /ASNAIP FC"), Artjoms Kovaļevskis ("Varenniki");
  • U-13 | Bruno Melnis ("Desperate Junior"), Ričards Pekka ("Nike FC"), Edgars Sajenko ("FC Skolnieki"), Gļebs Kirpičenko ("Golden Team"), Gļebs Ostapkovs ("Meto").

Sacensību rīkotāji izsaka pateicību atbalstītājiem, kuri sarūpēja dāvanas turnīra uzvarētājiem un dalībniekiem - Latvijas Futbola federācija (LFF), veikals "Joma", poligrāfija "STS Group", "Best Quest" un "KnockOut Barber Shop".

"Big Sport Day" turnīrs ir sociāls projekts, kuru atbalsta LFF. Turnīra dalībnieki ir Rīgas pilsētas un tuvāko ciematu jaunieši. Bērnu namu un internātu audzēkņi, kā arī bērni no maznodrošinātām ģimenēm turnīrā piedalās bez maksas.


Pēc rīkotāju sniegtās informācijas,
Latvijas Futbola federācija