Jau trešo gadu pēc katras februārī Valmierā organizēts īpašs seminārs futbola tiesnešiem un asistentiem no Vidzemes reģiona, Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu daļai un Tiesnešu komiteja tādējādi turpinot pievērst lielu uzmanību reģionālo semināru rīkošanai. Šajā seminārā piedalījās tiesneši no Valmieras, Smiltenes, Salacgrīvas, Limbažiem un citām Vidzemes reģiona pilsētām.

LFF Tiesnešu daļa uzsver, ka seminārā bija patīkami satikt gan pieredzējušus tienešus no reģiona, gan arī jaunos šī aroda pārstāvjus. Īpašs paldies reģiona vadītājam Andim Rozītim par augsto semināra organizatorisko līmeni.

Tiesnešiem tika paradīts jauns videomateriāls no UEFA un analizējošais video par Latvijas čempionātu. Semināru vadīja LFF Tiesnešu komitejas priekšsēdētājs Vadims Čerņikovs un FIFA kategorijas tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs. Semināra dalībnieki aktīvi diskutēja un grupās apsprieda redzētos materiālus. Nodarbībās piedalījās arī Vidzemes reģiona futbola komandu treneri.

Semināra dalībnieki pauž uzskatu, ka LFF Tiesnešu daļas un Vidzemes reģiona tiesnešu koordinatoru organizētais seminārs ir sniedzis plašu jaunas informācijas klāstu un ļāvis tiesnešiem sagatavoties 2016. gada sezonas spēlēm.

Aleksandrs Golubevs UEFA kursos Kiprā

Tikmēr FIFA kategorijas tiesnesis Aleksandrs Golubevs nesen piedalījies UEFA rīkotajos apmācības kursos ("UEFA Introductory Course for international Referees" – angļu val.), kas norisinājās Limasolā, Kiprā.

Kursu ietvaros A. Golubevs, gatavojoties jaunajai starptautiskajai sezonai, sekmīgi nokārtoja tiesnešu "YO-YO" testu, kā arī saņēma UEFA Tiesnešu komitejas instrukcijas un rekomendācijas.

LFF Tiesnešu daļa novēl A. Golubevam izdevušos starptautiskā un vietējā futbola sezonu!


Latvijas Futbola federācija