Latvijas Sporta federāciju padome (LSFP) gaidāmās Eiropas sporta nedēļas ietvaros atbalsta arī Futbola dienas 2015 iniciatīvas, aicinot futbola entuziastus no visas Latvijas piedalīties zīmīgajā notikumā.

LSFP ar pievienošanos Futbola dienas 2015 draugu lokam aicina sabiedrību un sporta mīļotājus organizēt futbola pasākumus nedēļā no 7. līdz 13. septembrim, kas sakritīs gan ar Futbola dienas 2015, gan Eiropas sporta nedēļas datumiem. Futbola cienītāji, organizējot savus Futbola dienas pasākumus, var nodemonstrēt, ka Latvija ir aktīva un sportot griboša valsts, kurai rūp savs un savu bērnu sportiskais gars.

Eiropas Sporta nedēļa ir jauna Eiropas Komisijas iniciatīva, lai rosinātu sportu un fiziskās aktivitātes Eiropā. Tās ietvaros tiks organizēti jauni pasākumi un izmantotas esošās iniciatīvas, kas jau tagad veiksmīgi īstenotas Eiropas, valsts, reģionālā vai vietējā mērogā. Eiropas mēroga kampaņa ne vien iedvesmos eiropiešus būt aktīviem sporta nedēļā, bet arī mudinās tādiem būt visu gadu.

Uzzini plašāk par Eiropas sporta nedēļu Latvijā

Jau ziņots, ka Futbola diena 2015 no 7. līdz 13. septembrim visas nedēļas garumā notiks visā Latvijā. Futbola diena jeb starptautiski dēvēta par "Grassroots Week" ir aktivitāšu kopums, kas ļauj ikvienam pozitīvā gaisotnē baudīt futbolu. Latvijas Futbola federācijas (LFF) mērķis, organizējot Futbola dienu, ir parādīt, ka futbola spēlei pietiek ar futbola bumbu un vēlmi piedalīties. Tieši tāpēc Futbola dienas sauklis ir "Ielaid futbolu savā pagalmā!".

Uzzini vairāk par Futbola dienu 2015 un piesaki savu pasākumu


Latvijas Futbola federācija