Otrdien, 21. jūlijā, "Bloomfield" stadionā, Telavivā Latvijas tiesnešu brigāde, kuras sastāvā bija Andris Treimanis, Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjoņņikovs un Aleksandrs Golubevs, tiesāja UEFA Čempionu līgas 2.kvalifikācijas kārtas atbildes spēli starp "Maccabi Tel-Aviv FC" (Izraēla) un "Hibernians FC" (Malta)

Spēle noslēdzās ar rezultātu 5:1 mājinieku labā, nodrošinot Izraēlas klubam uzvaru arī divu spēļu summā un iekļūšanu nākamajā sacensību kārtā. Spēles inspektors (Miroslav Radoman, Serbija) par šo spēli Latvijas tiesnešu darbu novērtēja ar atzīmi, kas ir virs vidējā līmeņa.

Tikmēr ceturtdien, 6. augustā, Valērija Lobanovska vārdā nosauktajā stadionā, Kijevā tiesneši Andris Treimanis, Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjoņņikovs un Vadims Direktorenko tiesāja UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 3.kārtas atbildes spēli starp "FC Zorya Luhansk" (Ukraina) un "R. Charleroi SC" (Beļģija)

Spēle noslēdzās ar rezultātu 3:0 mājinieku labā, nodrošinot Ukrainas klubam uzvaru arī divu spēļu summā un iekļūšanu nākamajā sacensību kārtā. Uz ziņas publicēšanas brīdi spēles inspektora vērtējums vēl nebija pieejams.

Attēlā - Latvijas tiesnešu brigāde pirms UEFA Eiropas līgas spēles Kijevā (06.08.2015.)


Latvijas Futbola federācija