Komanda.lv Pirmās līgas čempionātā gaidāmajā nedēļas nogalē – 8. un 9. augustā – tiks aizvadītas 17. kārtas spēles, kuru uzmanības centrā būs trīs savstarpējie dueļi starp kopvērtējuma vadošā septiņnieka komandām. Septiņi kārtas mači norisināsies sestdien, bet atlikusī cīņa paredzēta svētdien.

Kārtas izspēle sāksies sestdien plkst. 14:00, kad Liepājas stadionā "Daugava" vietējā FK 1625 Liepāja komanda uzņems FK Auda futbolistus. Šajā mačā spēkiem mērosies kopvērtējuma ceturtās un sestās vietas īpašnieki. Liepājnieki ir uzvarējuši iepriekšējās trīs cīņas pēc kārtas un pašlaik par četriem punktiem atpaliek no kopvērtējuma trešās un otrās vietas, savukārt FK Auda seko sešus punktus aiz Liepājas komandas. Pēdējos sešos mačos vienība guvusi piecus panākumus un piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu.

Spēli no Liepājas tiešraidē būs iespējams vērot portāla "Sportacentrs.com" translācijā.

Stundu vēlāk – plkst. 15:00 – laukumā dosies kopvērtējuma līderi FC Caramba/Dinamo, kas NSB "Arkādija" laukumā Rīgā tiksies ar tabulas septītās vietas īpašniekiem no Rēzeknes FA. FC Caramba/Dinamo futbolisti turpina demonstrēt šīs sezonas pārliecinošāko sniegumu turnīrā, kā vienīgie joprojām esot nepārspēti un uzrādot labākos veikumus gan gūtajos vārtos, gan ielaisto vārtu skaitā. Tikmēr rēzeknieši tikko ir pārtraukuši divu zaudējumu sēriju un lūkos pietuvoties labāko sešniekiem, no kura komanda pašlaik atpaliek par četriem punktiem.

Tikmēr plkst. 17:00 laukumā dosies kopvērtējuma vicelīderi Valmiera Glass FK/BSS, kas FK Valmiera sporta bāzes stadionā uzņems piektajā pozīcijā esošo JDFS Alberts vienību. Valmierieši no pirmās vietas īpašniekiem atpaliek par diviem punktiem un pie panākumiem tikuši trīs cīņās pēc kārtas, bet JDFS Alberts tikko kā ir pārtraukusi trīs neveiksmju sēriju. Šai komandai līdzās kopvērtējumā ar vienādu punktu skaitu atrodas FK Auda, bet ceturtajā vietā esošie liepājnieki ir sešu punktu atstatumā.

Paralēlajā mačā plkst. 17:00 Rīgas Futbola skola, kas kopvērtējumā ir trešā ar tādu pašu punktu skaitu kā Valmieras klubam, viesosies pie Preiļu BJSS komandas Preiļu novada BJSS stadionā. Rīgas pilsētas pārstāvju kontā ir jau septiņas uzvaras pēc kārtas, bet Preiļu BJSS šosezon guvusi tikai vienu uzvaru un pašlaik kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo vietu.

Citos sestdienas dueļos plkst. 16:00 JFK Saldus/Brocēnu NBJSS uzņems AFA Olaine komandu Brocēnu SC stadionā, tajā pašā laikā FK Jēkabpils/JSC tiksies ar FK Tukums 2000/TSS futbolistiem Jēkabpils SC stadionā, bet plkst. 18:00 Salaspils un FK Smiltene/BJSS komandas mērosies spēkiem Ogres ģimnāzijas laukumā. Izceļams, ka gan Jēkabpilī, gan Ogrē cīkstēsies kopvērtējuma tabulas kaimiņi – attiecīgi 8./9. un 11./12. vietas īpašnieki.

Turnīra 17. kārtas izspēle noslēgsies svētdien, kad plkst. 17:00 FK Ogre uzņems FK Staiceles Bebri komandu Ogres stadionā. Pēdējās septiņās spēlēs ogrēnieši izcīnījuši tikai vienu punktu un pašlaik kopvērtējumā ieņem 14. vietu, bet Staiceles pārstāvji noslēdz kopvērtējuma tabulu, lai arī pēdējos četros mačos iegūti četri punkti.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija