Līdzjutēju balsojumā par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta jūnija mēneša labāko spēlētāju atzīts Rūdis Skutelis no Preiļu BJSS komandas.

Jūnija mēnesī Preiļu BJSS komanda aizvadīja trīs spēles, kurās piedzīvoja divus zaudējumus un reizi cīnījās neizšķirti. Pašlaik vien 16 gadus vecais Rūdis Skutelis visos šajos mačos stājās savas vienības vārtos, nospēlējot visas 270 minūtes.

Rūdis Skutelis ir pārliecinoši jaunākais savas komandas vārtsargs un arīdzan trešais jaunākais futbolists kluba pieteikumā, taču tas viņam nav liedzis pēdējā laikā tikt pie vietas komandas vārtos. Ar viņu sākumsastāvā Preiļu BJSS, sākot no 9. maija, uzsākuši pēdējās astoņas turnīra spēles pēc kārtas. Preiļu klubs gan šosezon nevar lepoties ar stabiliem rezultātiem, jo pašlaik ar septiņiem punktiem 14 cīņās noslēdz kopvērtējuma tabulu. No labāko desmitnieka sliekšņa komandu gan šķir vien trīs punkti.

Līdzjutēju balsojumā Rūdis Skutelis tika pie 31% balsu, bet ar 25% balsotāju atbalstu viņam sekoja Kristaps Liepa no JDFS Alberts komandas. Labāko trijnieku ar 11% balsu noslēdza Madis Oskars Miķelsons no Valmiera Glass FK/BSS.

Rūdis Skutelis

Tikmēr trešo reizi pēc kārtas līdzjutēji par čempionāta mēneša labāko treneri atzinuši Arturu Zakreševski no JDFS Alberts komandas. Jūniju klubs iesāka ar divām uzvarām, bet pēc tam tika piedzīvoti divi zaudējumi pret Rīgas Futbola skolu un JFK Saldus/Brocēnu NBJSS. Pirms šīm divām neveiksmēm klubs bija uzvarējis septiņās cīņās pēc kārtas, kas pašlaik komanda.lv Pirmās līgas debitantiem ļauj atrasties kopvērtējuma piektajā pozīcijā.

Par Arturu Zakreševski tika atdoti 32% līdzjutēju balsu, bet ar 19% atbalstu otrais bija Gatis Ērglis no Valmiera Glass FK/BSS. Trīs citi treneri sekoja ar 7% balsu.

Arturs Zakreševskis

Līdzjutēju balsojuma uzvarētāji balvā iegūst dāvanu kartes pirkumiem veikalā "Komanda". Balošana par turnīra jūnija mēneša izcilniekiem norisinājās mājaslapā www.komanda.lv.


Latvijas Futbola federācija
FOTO - www.preili.lv un JDFS Alberts