Svētdien, 10.maijā, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā noslēdzās 2014. / 2015.gada Latvijas telpu futbola čempionāts. Pateicoties izcīnītajai uzvarai finālsērijas trešajā spēlē ar rezultātu 6:0 pār BFC "Daugavpils", par astoņkārtējiem valsts čempioniem kļuva FK "Nikars" spēlētāji. Portugāļu speciālista Orlando Duartes vadītie "Nikars" spēlētāji visā sērijā izrādījās pārāki ar rezultātu 3 pret 0.

Ievērības cienīgs faksts ir arī tas, ka FK "Nikars" komanda šogad palika nepārspēta visos pašmāju oficiālajos turnīros - papildus Latvijas čempionu titulam sezonas sākuma tika izcīnīts Latvijas telpu futbola Superkauss, kā arī triumfs Liepājā notikušajā Latvijas kausa izcīņā. Valsts čempioni šogad visos minētajos turnīros un spēlēs Latvijā izcīnījuši tikai un vienīgi uzvaras. Likumsakarīgi FK "Nikars" arī jaunajā sezonā aizstāvēs Latvijas telpu futbola godu Eiropas telpu futbola klubu kausu izcīņā jeb UEFA Futsal Cup.

Tikmēr bronzas medaļas šajā sezonā izcīnīja FK "RABA", kas sērijā par bronzas medaļām ar rezultātu 2 - 0 izrādījās pārāki pār Ventspils FK "VTO" komandu.

 Latvijas telpu futbola čempionāta noslēgums un apbalvošana (10.05.2015.)


Jau ziņots, ka sezonas sākumā nodibinātā "Latvijas Telpu Futbola asociācija" (LTFA) noslēgusi vienošanos ar Latvijas Futbola federāciju par Latvijas telpu futbola čempionāta virslīgas un 1.līgas, Superkausa izcīņas, Latvijas Kausa izcīņas (atbilstoši apstiprinātajiem Reglamentiem sadarbībā ar LFF) \ un citu telpu futbola aktivitāšu rīkošanu, kā arī par sadarbību citos telpu futbola jautājumos, t.sk. par juridiskām komisijām (Disciplinārlietu komisija, Spēlētāju statusa un pārejas komisija un Apelāciju komisija), tiesnešu un treneru apmācību, biedru uzņemšanu un spēlētāju licencēšanu. 

Plašāka informācija par šīs sezonas Latvijas telpu futbola čempionātu pieejama LTFA oficiālajā mājaslapā.


Attēlā - FK "Nikars" kapteinis Igors Dacko kopā ar komandu priecājas par čempionu titulu

Latvijas Futbola federācija