Sestdien un svētdien tiks aizvadītas visas astoņas komanda.lv 1. līgas čempionāta 2015. gada sezonas ceturtās kārtas spēles. Galvenā intriga gaidāma cīņā starp vieniem no sezonas ievada līderiem Valmiera Glass FK/BSS un FK Auda, kas tiešraidē tiks translēta portālā "Sportacentrs.com".

FK Auda un Valmiera Glass FK/BSS savstarpējā spēle ievadīs turnīra ceturtās kārtas izspēli. Komandas savā starpā tiksies sestdien, 25. aprīlī, plkst. 14:00 Audas stadionā Ķekavā. Valmieras komanda ir viena no divām turnīrā, kas līdz šim trijās kārtās punktus nav zaudējusi, ar kopējo 10:3 gūto un zaudēto vārtu attiecību pārspējot FK Staiceles Bebri, JDFS Alberts un FK Tukums 2000 TSS. Savukārt FK Auda līdz šim vienīgo reizi punktus zaudējusi cīņā pret JFK Saldus/Brocēnu NBJSS (0:0), bet pārējos divos mačos pārspēti FK 1625 Liepāja un FK Jēkabpils/JSC futbolisti.

Bez zaudētiem punktiem čempionātā līdz šim cīnās arī Rīgas Futbola skola, kas ar 12:2 kopējo gūto un zaudēto vārtu attiecību uzvarējusi AFA Olaine, Preiļu BJSS un FK Smiltene/BJSS vienības. Ceturtajā kārtā rīdziniekiem sestdien plkst. 16:00 pretim stāsies JFK Saldus/Brocēnu NBJSS komanda, kas līdz šim turnīrā iekrājusi pa vienai uzvarai, neizšķirtam un zaudējumam.

Sestdien spēles aizvadīs arī pārējās divas komandas, kas līdz šim čempionātā nav izjutušas zaudējuma rūgtumu un iekrājušas pa septiņiem punktiem. Rēzeknes FA plkst. 14:00 viesosies pie FK Smiltene/BJSS komandas, kuras kontā līdz šim divi punkti, bet sacensību jaunpienācēji FC Caramba/Dinamo plkst. 16:00 izbraukumā tiksies ar citiem turnīra jaunpienācējiem JDFS Alberts, kas līdz šim iekrājuši sešus punktus.

Citās sestdienas cīņās plkst. 15:00 FK Ogre uzņems FK Tukums 2000 TSS komandu, kas abas līdz šim ieguvušas trīs punktus, cita trīs punktus izcīnījusī vienība AFA Olaine plkst. 16:00 spēkosies ar FK Jēkabpils/JSC futbolistiem, kuri lūkos iekrāt savus pirmos punktus šosezon, bet sešus punktus ieguvusī FK 1625 Liepāja plkst. 16:00 uzņems Preiļu BJSS komandu, kuras kontā līdz šim viens punkts.

Kārta noslēgsies svētdien, 26. aprīlī, kad plkst. 17:00 pie pirmajiem punktiem lūkos tikt trešie turnīra jaunpienācēji FK Staiceles Bebri – viņi uzņems līdz šim vienu punktu izcīnījušo Salaspils komandu.

Izceļams, ka pēc trim turnīra kārtām vērojama interesanta situācija sacensību rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, jo līderi šajā rādītājā ar trim precīziem raidījumiem ir uzreiz deviņi dažādi spēlētāji no septiņām komandām. Īpaši izcēlies Raimonds Brēža no Valmiera Glass FK/BSS, kurš visus trīs savus vārtus guvis ar 11 metru soda sitienu palīdzību.

"Komanda.lv" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv 1. līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija